2777
2789
خوب چون من اینجوری نبودم یعنی میخواستم این رفتاره بدمو تغییر بدم بازم شروع می کردم به اون رفتاره بدم ...

الانم تو بگرد ببین چرا ادما میان سم بازی درمیارن چه رفتارایی نشون میدی که ارزو میکنی طرف یه غریبه بشه همون موقع

ببین کسی که خودشو تغییر بده واقعااااا سخته من آدم باحالم مهربونم زیاد، ساده ام، همشم تو خونه ام چون ...

وایییی دقیقا منم همینطورم به خاطر احساساتی بودنم و فک میکنم روابط اجتماعی و اعتماد به نفس کمم چون اصن تو اجتماع نبودم و درست و غلط یه رابطه سالم چه با دخترا چه پسرا رو بلد نیستم. با هر کی آشنا شدم گند زد به زندگی و احساس و اعصابم. در حدی که هیچ دوستی ندارم نه صمیمی ها کلا دوستی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم تو بگرد ببین چرا ادما میان سم بازی درمیارن چه رفتارایی نشون میدی که ارزو میکنی طرف یه غریبه بش ...

مشکل از خودشونه مثلا کسی دروغ میگه نمیشه جلوشو گرفت بازم تکرار می کنه 

نه من نگفتم کل شخصیتتو عوض کن مثلا اون اخلاق یا رفتارایی که بنظرت مانع پیشرفتت میشن مثلا من از اجتما ...

میدونم خوب همون، بنظرم دوست پیدا کن که تاثیر بزاره روت باعث بشه کم روییتو بزاری کنار  کم کم دایره دوستی تو زیاد کن،میتونی یواش یواش درمانش کنی مثلا بگم امروز من یه سوال  می پرسم فردا مثلا باید برم با فلانی حرف بزنم،خودتو تو موقعیت های مختلف قرار بده ازشون سوال بپرس اطلاعات کسب کن، با کسایی که دوسشون داری حس خوبی میدن بهت، 

وایییی دقیقا منم همینطورم به خاطر احساساتی بودنم و فک میکنم روابط اجتماعی و اعتماد به نفس کمم چون اص ...

به نظرتون باید چیکار کنم خیلی کلافه ام که تو شرایط مختلفی که تو رابطه هام ایجاد میشه نظری ندارم نمیدونم چی خوبه چی بد و چیکار باید بکنم

وایییی دقیقا منم همینطورم به خاطر احساساتی بودنم و فک میکنم روابط اجتماعی و اعتماد به نفس کمم چون اص ...

تنها راهش اینکه رفتارا بدمونو بزاریم کنار،روابط اجتماعیتم باید حتما بری تو اجتماع ببینی شخصیت طرف مقابلت چجوریه، چجوری اوایل که تازه می خوایی با فردی حرف بزنی یا دوست بشی چه جملاتی رو بکار ببری و چه جملاتی رو بکار نبری،باید با انواع آدما حرف بزنی، باید رفتارت درست باشه، اعتماد به نفستو با دوربینه گوشیت از خودت فیلم بگیر  دابسمش بگیر روابط اجتماعیتم ببر بالا دوست پیدا کن درست میشه،اینم گند میزنن به اعصاب و احساست، همین چیزایی که گفتم فقط خیلی رو خودت کار کن احساسی نباشی که خودم نتونستم واقعا😩😂، از آدم ایی که دروغ میگن،هیچی بهت اضافه نمی کنن و نادان اند،با عقایدت فرق دارند، باب میلت نیستن،افکار و عقایدشون اشتباهه، باهات خیلی فرق دارن ازشون دوری کن،اصلا هم نادیدشون نگیر،من خودم بزرگگگگگ ترییینن اشتباهم اینکه نادیده می گیرم،

به نظرتون باید چیکار کنم خیلی کلافه ام که تو شرایط مختلفی که تو رابطه هام ایجاد میشه نظری ندارم نمید ...

بشناسشون امتحانشون کن سریع شروع نکن به شروع رابطه، اگه میخوایی تشخیصتم بالا بره فیلم ببین کتاب بخون