2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیزارم

مجبورم بخاطر بابام

هر جا هم میریم میگه دخترم اهل رفت و آمده شما هم بیاید خونه ما

منم اینجوری لبخند میزنم🙂

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
بیزارم مجبورم بخاطر بابام هر جا هم میریم میگه دخترم اهل رفت و آمده شما هم بیاید خونه ما منم اینجو ...

من جلو خود بابام هزار بار فک و فامیلشو شستم گذاشتم رو بند همیشه سر این جریان ازم ناراضیه ولی خودشم میدونه ادمای مزخرفین خواهر برادراش و بچه هاشون

پس دوست دارید با کی رفت و امد کنید 

دوست دارم با هیچ کس رفت و امد نکنم   ولی مجبورم با همینا رفت و امد کنم   احساس میکنم دشمن های بالقوه ی من هستند بعصی هاشونم دشمن بالفعل 

غریبه بهتر از فامیله تنها ادمی که از رفتن ب خونش لذت میبرم خاله وسطیمو مامانمو مادر بزرگمه تمام یادم نمیاد از خونع عمو و عمه هام کی امدم و با خانواده همسرمم ب اجبار رفت امد دارم اونم ی گوشه خودمو سرگرم میکنم تا تموم شه

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره