2777
2789

من خودم احساس میکنم دارم 

🙄😒

قطره‌ای از باده‌های آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفی‌ست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو قطب مانیا و افسردگی دارن 

نباید تو یه روز هی تغییر کننا ( وگرنه میشن شخصیت مرزی ) ولی مثلا دو هفته فاز افسردگی دو هفته فاز مانیا یا شیدایی و امید بیش از حد و برنامه ریز یو جنب و جوش 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

کاربر اقا هستم.

توجه داشته باشید تشخیص دو قطبی بودن یک فرد کار راحتی نیست و ما نمیتونیم بر اساس یکی دو رفتار که ممکنه ناشی از شرایط خاص و یا حال یک فرد در اون لحظه ست ، کسی رو دو قطبی بدونیم.

تشخیص این اختلال باید توسط روانشناس با تجربه صورت بگیره.

اما در حالت کلی خصوصیات رفتاری به شدت غیر قابل پیش بینی دارن، در یک لحظه نامهربان و در لحظه ی بعد مهربان. نوسان حلق در  اینها خیلی زیاده. مثلا همسرش رو کتک میزنه و دو دقیقه بعد میشینه گریه میکنه. معمولا عکس العمل های انفجاری و لحظه ای دارن. معمولا در روابط جنسی مطیع و خیلی خوب هستن اما در امور روزمره اصلا قابل پیش بینی نیستن. 

من هستم کاملاااا.....یه لحظه سنگ دل میشم  عصبانی میشم بی دلیل خودخواه میشم میخوام همه بمیرن یه لحظه دلم به همه میسوزه کمک میکنم تا حدجونم و به ادما اهمیت میدم و محبت میکنم یروزم شاد شادممم برنامه ریزی میکنم فکر میکنم به هدفام میرسم و اینا یروزم فکر میکنم هدفام پوچن و من هیچی نیستم