2777
2789
حتمن زنگ بزن بپرس.قیمتشو باز.بگو به هروی گفتم گفتن چخبره.البته قبلش چند جا دیگم سوال کن

ی آرایشگاه هس یکی از فامیل ها چن تا برداشته 150 با لیزر من نرفتم پیشش رفتم دکتر اینجور هم شدم

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی آرایشگاه هس یکی از فامیل ها چن تا برداشته 150 با لیزر من نرفتم پیشش رفتم دکتر اینجور هم شدم

دختر عمه شوهرم متخصص رفته دونه ای۱۰۰میگیرن انگار،۲۰تا۲میلیون داده. حرص نخور حالا اون پارسال این قیمتی بوده

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
دختر عمه شوهرم متخصص رفته دونه ای۱۰۰میگیرن انگار،۲۰تا۲میلیون داده. حرص نخور حالا اون پارسال این قیمت ...

جاش نموند جاش نمونه باز مشکلی نیس 

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
دختر عمه شوهرم متخصص رفته دونه ای۱۰۰میگیرن انگار،۲۰تا۲میلیون داده. حرص نخور حالا اون پارسال این قیمت ...

این آرایشگاه هم که گفتم پارسال دونه ای 100گفته ولی واسه اون فامیلمون چون آشنا بوده چن تا 150برداشته  

من ندیدمش خواهرشوهرم گفت خیلی خوب شده پوستشم صاف شده

من که چن تا ریز دارم میرم پیش همین ارایشگر برمیدارم آشناس تخفیف میده 

من که چن تا ریز دارم میرم پیش همین ارایشگر برمیدارم آشناس تخفیف میده 

اره اونجا بردار بعد مقایسه کن انشالله جاش نمیمونه وخوشکل میشی،من باردارم نمیدونم میشه بردارم یاصب کنم بعد زایمان

اره اونجا بردار بعد مقایسه کن انشالله جاش نمیمونه وخوشکل میشی،من باردارم نمیدونم میشه بردارم یاصب کن ...

ی سرچ بکن ببین میشه ولی پیش متخصص نرید من پوستم حساسه واسه همین رفتم پیش متخصص ولی دیگه نمیرم 

اره اونجا بردار بعد مقایسه کن انشالله جاش نمیمونه وخوشکل میشی،من باردارم نمیدونم میشه بردارم یاصب کن ...

چن تا کک مک دارم بنظرتون لیزر کنم برمیگرده 

ی سرچ بکن ببین میشه ولی پیش متخصص نرید من پوستم حساسه واسه همین رفتم پیش متخصص ولی دیگه نمیرم 

این خانمه خیلی مهربونه وخیلی بلده،مثلا گفت فلان قسمت صورتت زرده بخاطر کلیه س تیرگی گردنم بخاطر تیرویید همه رو درست گفت کرم شب وروز گرفتم ببینم انشالله بهترمیشه پوستم،لک وجوش ندارم اما تیره شده بود.قبلا داروخانه گیاهی داشته

چن تا کک مک دارم بنظرتون لیزر کنم برمیگرده 

بمن گفت لیزر لازم نیس با کرم قابل حله. ولی فک نکنم برگرده

والا این دکتر منم واسه کک مک ها گفت نمیخوای چون زیاد نیستن کم رنگم هستن

بعد مریضاش همه ازش راضین میگن خیلی با خداس بفکر فقیر هاس ی روز یکی از مریض هاش انقد دعاش کردم میگفت امید ما فقیر هاس باهامون می‌سازه 

نمیدونم چرا با من اینکارو کردن