2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد داشت؟؟؟چه موری بی حس کرد که درد نکشی

امپول زد رو خال هام

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
بخدا 2دقیقه نشد 

چقد بی وجدان.حالا شوهرمن ۵داده میگیم براشما دکتربوده نهایت۵۰میگرفت از جای دیگه هم سوال کن شاید شهر شما قیمتا بالاست

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
چقد بی وجدان.حالا شوهرمن ۵داده میگیم براشما دکتربوده نهایت۵۰میگرفت از جای دیگه هم سوال کن شاید شهر ش ...

دارم میترکم با لیزر ار اف برداشت شما با چی برداشت 

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
واقعن.ننه.من میترسم فک کردم پمادی چیزی میزنه؟؟

درد نداشت 

امپول زد رو خال هام

شاید پول آمپولا زیاد شده شوهرم ی پماد بیحسی زد اصن حس نکرد،۲۰دیقه طول کشید، بعدشم شادان اومد خونه اما یکم میگفت باد میخوره میسوزه تا دوساعت بعدش تمام وفرداش شست سه روز بعدشم زخماش رفت وجای خالا نمونداصن

چه خوب شد تایپیک زدی خیرت بدی. منم نویت گرفتم اگه میرفتم میلیونی میشد چی جواب شوهرمو میدادم.چخبره.تازه از من یکیش چه خورده پررنگتره بقیه کمرنگه.میکشت منو.الان پیام دادم دکتره بگه نهایت قیمتش چنده .اگه بالا بگه کنسل میکنم جایی دیگه میرم

شاید پول آمپولا زیاد شده شوهرم ی پماد بیحسی زد اصن حس نکرد،۲۰دیقه طول کشید، بعدشم شادان اومد خونه ام ...

کلا  ی امپول بود رو هر خال یکم میزد 

دارم میترکم با لیزر ار اف برداشت شما با چی برداشت 

میگه برامنم همون بوده حالا اشکال نداره اما نوش جانش نباشه

چه خوب شد تایپیک زدی خیرت بدی. منم نویت گرفتم اگه میرفتم میلیونی میشد چی جواب شوهرمو میدادم.چخبره.تا ...

منم شنبه زنگ میزنم دوباره قیمت میگیرم شاید  کارآموزش بیشتر گرفته 

کلا  ی امپول بود رو هر خال یکم میزد

بی انصاف رونگا.براشوهرم پول۷تا خال روهم نگرفت  کدوم شهری عزیزم حتما به روش بیار یکم زورم گرفت