2777
2789

۱۶ سالمه میخام بجای انسانی ( ک در حال حاضر دارم میخونم )

برم سمت ارایشگری  

اگه میشه از فنی یا هنرستان ارایشگری رو ادامه داد بگین ؟

کلا اگه میدونید باید چیکار کنم بگید 😉 چون کمک بزرگی بهم میکنین🫂

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 

دیپلم تو بگیر

برو آموزشگاه

باید ۷ تا رشته شو بری

کلی هزینه داره و واسه اینکه سالن بازکنی ۷تا مدرک شو داشته

باشی کلی هزینه کنی ولی اگ کارت جا بیوفته عالیه

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️‍🔥 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیپلم تو بگیر برو آموزشگاه باید ۷ تا رشته شو بری کلی هزینه داره و واسه اینکه سالن بازکنی ۷تا مدرک ...

منظورت دیپلم انسانیه یا ارایشگری ؟ 

چون شنیدم فنی دیپلم ارایشگری میده 

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 
منظورت دیپلم انسانیه یا ارایشگری ؟  چون شنیدم فنی دیپلم ارایشگری میده

انسانی🤣فنی حرفه ای نمیدونم 

خودم آموزشگاه رفتم

واس آموزش باید مدل ببری کلی لوازم اصلی بگیری 

خیلی هزینه داره

من دیپلم گرفتم 

رفتم اموزشگاه خوب شهرمون ثبتنام کردم دوره هامو گذروندم ۴ تا رشته رفتم 

هم زمان شاگردی میکردم تو سالن ها با دستمزد خیلی کم 

تو خونه هم تمرین میکردم 

متوجه شدم تو رشته میکاپ کارم خوبه و عاشقشم پس همون رشته رو حرفه ای ادامه دادم پیچ زدم و تو دیوار اگهی و کار....هنوز که هنوزه خودمو عالی نمیدونم مونده تا مثل سرشناس های شهر بشم...زحمت داره و هزینه میخواد ولی خیییلی پول توشه و بهترینو شادترین کار دنیاست ... تلاش کن اگه دوست داری برای اینکه هنرمند بشی باید کلی تمرین کنی و تلاش ولی اخرش واقعا قشنگه و لذت بخش

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
انسانی🤣فنی حرفه ای نمیدونم  خودم آموزشگاه رفتم واس آموزش باید مدل ببری کلی لوازم اصلی بگیری& ...

مدل و لوازم اوکیه 

چون بابام خودش لوازم واینا رو میفروشه

مدل هم رفیقام میبرم😂

من میخام رشته ارایشگری باشه ک از درس خلاص شم 😐☹️

اصلا نمیخام بخونم ..

مدل و لوازم اوکیه  چون بابام خودش لوازم واینا رو میفروشه مدل هم رفیقام میبرم😂 من میخام رشته ...

دیپلم رو بگیر 

دیگ حیفه هاااا

پس حله برو آموزشگاه ثبت نام کن

منم ۱۵ سالگی شروع کردم درسمم کنار گذاشتم. برو آموزشگاه تموم حرفه هارو یادبگیرد بعد سالن بزن و توی تم ...

میشه بهت درخواست بدم؟😁

من دیپلم انسانی گرفتم بعد رفتم اموزشگاه آرایشگری دوره دیدم و ۴ تا مدرک از فنی حرفه ای گرفتم مدارکمم بین المللی ان و میتونم هم تو‌یه کشور دیگه کار کنم هم اینجا سالن بزنم ...دیپلم انسانی بگیر حتما یه وقت درستو ول نکنی عجله نکن من خودم ارایشگری ۱۸ سالگی شروع کردم الان ۲۴ سالمه

من دیپلم گرفتم  رفتم اموزشگاه خوب شهرمون ثبتنام کردم دوره هامو گذروندم ۴ تا رشته رفتم  ه ...

🤩موفق باشیییی

شنیدم رشته ارایشگری داخل فنی میشه ثبت نام کنی

درسته؟

بعد مدرکو فنی میده 

بنظرت دیپلم نگیرم عیب نداره 

چون واقعا اصلا علاقه ندارم و نمیتونم بخونم 

میگم به جای انرژی ک بخام برا درس بزارم 

برا علاقم بزارم بهتره 😮‍💨 تازه دیپلم  بعدا میشه پولی گرفت🤔😂

🤩موفق باشیییی شنیدم رشته ارایشگری داخل فنی میشه ثبت نام کنی درسته؟ بعد مدرکو فنی میده  بنظ ...

بنظرم خیلی عیب داره دیپلم نگیری عزیزم 

کلا بعدا انشالله موفق شدی شاید روزی بخوای اموزشگاه بزنی خب دیپلم مدرسه لازمه و جز مدارک لازمه... بشین بخون دختر درس خوندن والا خیلی خوبه حالا دیپلم بگیر از من به تو نصیحت پشیمون میشی نگیریش 

اهواز که مدرسه هاش رشته ارایشگری نداشتن عزیزم 

گفتمت من رفتم اموزشگاه درضمن امتحان کتبی هم‌داره هر رشته یعنی قبل امتحان عملی یه امتحان کتبی هم میدی یه کتابه مرتبطت با رشته ای که رفتی که معمولا ۱۰ فصل داره بعدش میری برا امتحان عملی...قبول که شدی مدارکت میان که همه جای دنیا معتبرن 🙏