2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا که به عشقت برسی خیلییی زود تر اون چیزی ک فکرشو کنی باهم ازدواج کنید😊منم به عشقم برسم

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋

منم ارزومه یه روز بیام بگم مامان شدم نی نی به دنیا اومده

اسی غصه نخور انشالله بهش برسی

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

امیدوارم خوشبخت بشی خوشحال بشی یارت کنارت باشه عشقتون دو طرفه باشه 

دارم برای تو آرزو میکنم با اینکه خودم دلگیرم و عشقمو نمیدونم میتونم داشته باشم یا نه🥺🥹

اما برا تو میخوام خوشبخت ترین بشی اگه صلاحتون زود و بهترین زمان بهم دیگه برسین بهترین زندگی رو باهم بسازین💞🌱❤️😍

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍
امیدوارم خوشبخت بشی خوشحال بشی یارت کنارت باشه عشقتون دو طرفه باشه  دارم برای تو آرزو میکنم با ...

منم مثل تو و فک میکنم دیگه تموم شده همه چیز ولی نمیخوام اینو باور کن و هنوزم دارم امید واهی میدم به خودم🙂

ان شاء الله که بهش برسی من تو یه قدمیش بودم ولی خب شرایطی پیش اومد که اون موقع نشد فعلا هم موندم ببینم چطور میشه !😿برامنم دعا کنید 

امیدوارم همه عاشقا به عشقشون برسن 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
من بهم خیانت کرد اینجوری نابودم کرد نابود یه هرزه رو بمن ترجیح داد 

الهی خدا برات جبرانش کنه با یاری که خوشبختی از اعماق وجودت تک تک سلولات تا همیشه حس کنی تا گذشته رو کامل از یاد ببری با وجودش لبخند بزنی از ته دل با شوق با تعهد و پیوندش به قلبت به اوج برسی و با شادی زندگیتو بسازی 

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز