2821
2789
عنوان

آرزومه..

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 37 پست
منم مثل تو و فک میکنم دیگه تموم شده همه چیز ولی نمیخوام اینو باور کن و هنوزم دارم امید واهی میدم به ...

:) صبح میشه این شب…

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا❤

من برات دعا کردم برای منم دعا کن عزیزم😥❤❤❤❤

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
الهی خدا برات جبرانش کنه با یاری که خوشبختی از اعماق وجودت تک تک سلولات تا همیشه حس کنی تا گذشته رو ...

ممنونم عزیزم ولی دیگه نمیخام ازدواج کنم 99 درصدشون نامردن 

میخام بچه هامو بزرگ کنم و موفقیت اونا رو ببینم بشه جبران این روزام 

✌️خدایا شکرررررررررررررت 😍

ممنونم عزیزم ولی دیگه نمیخام ازدواج کنم 99 درصدشون نامردن  میخام بچه هامو بزرگ کنم و موفقیت او ...

الهی هرچی صلاحته همون بشه برات❤️💞🌱🌸

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍
این اولین نظرمه میدم امیدوارم خیر باشه و ب ارزوت برسی حالا چرا میگی محال؟ عشق یک طرفه س؟

اره یه طرفست 

دو سال عاشقش بودم بعد دو سال به خاطر کارش ولم کرد

فقط نمیدونم چرا چشماش کنارم برق میزد🙂