2821
2789
عنوان

زن ضد زن

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 46 پست
ای عزیز جان انسانیت که اصلا رویاست من به سطح خیلی پایین اشم راضیم

متاسفانه خیلیا کوچک ترین ارزشی برای انسانیت قائل نیستن

حتی شعرای قدیم هم گفتن 

دلا خو کن به تنهایی

که از تن ها بلا خیزد

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ببینم این تاپیک می ره تو پر بازدید بلمه زخم هامون باز بشه ببینیم این درد چیه آخه

این درد ده ساله دیگه چقدر براتون ارزش داره؟ بیست سال دیگه چی؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

متاسفانه خیلیا کوچک ترین ارزشی برای انسانیت قائل نیستن حتی شعرای قدیم هم گفتن  دلا خو کن به ت ...

واقعا دارم به تنهایی خو می کنم تو تمام سالهای عمرم انقدر که از هم جنس ام ضربه خوردم از مردهای زندگی ام ضربه نخوردم.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

واقعا دارم به تنهایی خو می کنم تو تمام سالهای عمرم انقدر که از هم جنس ام ضربه خوردم از مردهای زندگی ...

سخته واقعا، اینکه تو اجتماع بزرگ انسان ها تنها هستیم

متوجه سوال تون نشدم؟

منظورم به موضوع تاپیکتون هست

شما گفتید این درد چیه

حالا سوال من اینه این که دوستتون ناراحتتون کرن چند سال بعد چقدر اهمیت داره؟ مثلا ده یا بیست ساله دیگه 

منظورم به موضوع تاپیکتون هست شما گفتید این درد چیه حالا سوال من اینه این که دوستتون ناراحتتون کرن ...

دردم لزوما دوستم نیست.دردم جنس زن.نمی دونم فقط دنیای من وادمایی که من توشم اینجوریه یا بقیه جاها هم هنین جوریه

من هیچ وقت ندیدم فامیل،دوست ویا همکار همسرم بر علیه اش یک جمله بگند ولو اینکه مطمئن باشند همسرم داره اشتباه می کنه

دردم لزوما دوستم نیست.دردم جنس زن.نمی دونم فقط دنیای من وادمایی که من توشم اینجوریه یا بقیه جاها هم ...

ولی خیلی جاها که من فقط نظاره گر بودم 

دیدم خانم ها برای هم چنک ودندون می کشند حالا مدل امروزی اش که می دونند طرف چه طوری بچزونند

دردم لزوما دوستم نیست.دردم جنس زن.نمی دونم فقط دنیای من وادمایی که من توشم اینجوریه یا بقیه جاها هم ...

دنیا همینه

برای همه ی آدما حد و مرز داشته باشید، نه فقط در معاشرت با خانم ها، حتی برای خودتون 

دردی که میکشید از وجود این جور آدمایی مقدار زیادیش بستگی داره به  خودتون

چقدر مرز برای دیگران گذاشتید؟ حدو مرزی که خودتون با خودتون دارید و خودتون با دیگران دارید چقدره؟

حضور آدما ( یا به طور خاص بگیم خانم ها ) تو زندگیتون پر رنگه یا کم رنگ؟ 

دنیا همینه برای همه ی آدما حد و مرز داشته باشید، نه فقط در معاشرت با خانم ها، حتی برای خودتون  ...

ممنون که این ساعت شب برای من وقت گذاشتید

من باردار بودم وداشتم با گریه تایپ می کردم تا اخرش تو تاپیکم موندی.

حد ومرزی نذاشتم چون نمی دونستم ادما چقدر می تونن بد باشند.دنیا سالمی داشتم انقدر که متوجه بدی ها نبودم ولی مدتیه حد ومرز گذاشتم شاید یکسال.می دونم زمان می بره تا همه چیز کمی بهتر شه

ممنون که این ساعت شب برای من وقت گذاشتید من باردار بودم وداشتم با گریه تایپ می کردم تا اخرش تو تاپی ...

خواهش میکنم، لطف دارید مهربون جان💕

وای عزیزدلم شما باردار هستید باید بیشتر مراقب خودتون و 

نی نی باشید😍😔

آدمایی که دل شما رو میشکنن و و کم ترین ارزشی برای شما قائل نیستن ارزش اشکای شما رو دارن؟ ارزش داره که به خاطرش خودتون و بچه ی عزیزتون رو عذاب بدید؟

فکر کنید چقدر ناراحت میشه که مامانش ناراحته

البته که اشک ریختن باعث میشه آدم خالی شه و حس سبکی بهش دست بده که این خودش خوبه

اما دیگه به این افراد منفی فکر نکنید

در مورد حد و مرز هم همیشه اینا رو از شعرای بزرگمون به یاد داشته باشید که مثل گنج باارزش هستن

اندازه نگه دار که اندازه نکوست

هم لایق دشمن است هم لایق دوست

ز گیتی دو کس را سپاس

یکی حق شناس و یکی حد شناس

ان شاءالله زندگیتون پر از  سلامتی، عشق، شادی ، آرامش ، خوشبختی و عاقبت به خیری باشه در کنار عزیزانتون❤

نی نی هم به سلامت بیاد بغلتون😍

همه چیز درست میشه❤🌱

خواهش میکنم، لطف دارید مهربون جان💕 وای عزیزدلم شما باردار هستید باید بیشتر مراقب خودتون و  ن ...

بله امشب رنجیدم ولی در عوض تونستم با شما هم صحبت بشم غنمیتی بود این هم صخبتی

با شعر وکتاب غریبه نیستم واقعا این ادبیات واین ضربالمثل پر از نکته ودرس

یه یاداوری برام شد دوباره برم یه سر بهشون بزنم.

امیدوارم خیر اروزهای خوبی که برای من ودخترم کردید چند برابرش به زندگیتون برگرده.

بله امشب رنجیدم ولی در عوض تونستم با شما هم صحبت بشم غنمیتی بود این هم صخبتی با شعر وکتاب غریبه نیس ...

لطف دارید دوست قشنگم❤ 

ای جانم نی نی دختره، دلم رفت کههههه😍😍😍😍😍

منم از این که شما منو لایق دونستید حالِ دلم خوبه🥰❤🌱

شبتون به خیر❤