2821
2789
عنوان

زن ضد زن

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 46 پست

🤣🤣🤣🤣🤣واقعا زنا خیلی ضد هم هستن 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خانما  این  چشم و همچشمی  و حسادت  رو  بزارن کنار   عالی  میشه

کاربر آقا ........ اینجا جاییه برای  حل مشکل   ولی تا مشکلتو   میگی   بجای راهنمایی  کردن صد تا دیگه مشکل برات درست میکنند

همکار شوهرم نزدیکه بیست ساله معتاده. یعنی داغووووونه. بعد من اولین بار که دیدمش به شوهرم گفتم این معتاده؟ اصرار پشت اصرار که نه تو اشتباه میکنی این کلا مدلش اینحوریه😐حالا صمیمی هم نیستنا. 

حالا اگه خانوما بودن تا هفت نسل پشتشو لو میداد😂

وقتی انسان به انسان رحم نکنه، دیگه چه فرقی میکنه همجنس بودن یا نبودن؟!

معیار ها رو جنسیتی نکنید، مهم اینه انسانیت داشته باشیم

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
وقتی انسان به انسان رحم نکنه، دیگه چه فرقی میکنه همجنس بودن یا نبودن؟! معیار ها رو جنسیتی نکنید، مه ...

عزیزم درسته ولی واقعا خانما بخاطر روحیه شون حسادتشون بیشتره

و‌واقعا حس کمال گرایی زیاد دارن  

[QUOTE=264078113]وقتی انسان به انسان رحم نکنه، دیگه چه فرقی میکنه همجنس بودن یا نبودن؟! معیار ها رو جنسیتی نکنید، مه ...[/QUOTEجنسیتی عزیزم 

من یک زن ام با ویژگی وطاهر وروحیات زنانه

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

[QUOTE=264078113]وقتی انسان به انسان رحم نکنه، دیگه چه فرقی میکنه همجنس بودن یا نبودن؟! معیار ها رو ...

بله متوجه هستم

ولی وقتی انسانیت باشه دیگه به هیچ جنسیتی ظلم نمیشه

چه شما که خانم هستید و  چه مثلا همسرتون که آقا هستن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
بله متوجه هستم ولی وقتی انسانیت باشه دیگه به هیچ جنسیتی ظلم نمیشه چه شما که خانم هستید و  چه ...

ای عزیز جان انسانیت که اصلا رویاست

من به سطح خیلی پایین اشم راضیم

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈