2789
عنوان

سوتی 😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 8134 بازدید | 66 پست

دندونم سوراخ شده بعد تو ی جمعی ک معذبم هستم باهاشن گفتم میخوام دندونمو اردتودنس کنم یهو مامانم گفت تو اول سوراختو درست کن منم برگشتم گفتم میدم پسر همسایمون(مثلا میلاد)گفتم میدم میلاد سوراخمو درست کنه بدبختی درست کنه تو زبون ما به معنای بووووق هستش ینی گفتم میدم میلاد سوراخمو ....بکنه

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

یه بار مجرد بودم رفتم مغازه اصلا کارت نبرده بودم بغل دستیم خرید کرد من منتظر بودم بعد اون خرید منو ح ...

🤣🤣🤣🤣

بچها تو تاپیک های غیر مرتبط سوال نپرسید لطف😪بچها خواهشا برا زن داداشم یه صلوات بفرستید خدا دامنشو سبز کنه نزدیک سه ساله عروسی کردن و حامله نشده😪

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دندونم سوراخ شده بعد تو ی جمعی ک معذبم هستم باهاشن گفتم میخوام دندونمو اردتودنس کنم یهو مامانم گفت ت ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بچها تو تاپیک های غیر مرتبط سوال نپرسید لطف😪بچها خواهشا برا زن داداشم یه صلوات بفرستید خدا دامنشو سبز کنه نزدیک سه ساله عروسی کردن و حامله نشده😪
میشه بگی منو شوهرم کی آشتی میکنیم 😔

امشب وقتشه پیش قدم بشی 😊😊

اینو از روی حس ششم گفتین؟ 🥺

اره

وای خدا🤣🤣🤣🤣

وای وای تاصبح دارم بنویسم به این آخری قناعت میکنم دانشگاه تاکسی سوارشدم یه پسرهمکلاسیم هم سوارشدپیاده که میشدفکرکردم اضافه کرایه داده مال منوخواسته حساب کنه به راننده گفتم این آقاکرایه موحساب کرده قبول ندارم کرایه موبگیرید....راننده برگشت گفت اون آقاکرایه شماروحساب نکردکرایه خودش بود 😌

حس ششمی استارتر؟  اگه آره میشه بگی کی ازدواج میکنم؟؟

حدود ۲۷تا ۳۰

وای وای تاصبح دارم بنویسم به این آخری قناعت میکنم دانشگاه تاکسی سوارشدم یه پسرهمکلاسیم هم سوارشدپیاد ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

استارتر اگه حس ششمی می شه بگی من و عشقم بهم بر می گردیم یا نه

اره

یبار رفتم داروخونه یچیزی بگیرم 

اینقد شلوغ بود وایستادم تا نوبتم بشه

بعد نیم ساعت انتظار خامونه گفت بله کارتمو دادم دستش میگه چی میخوای 

گفتم یادم رفت😶🤣🤣🤣🤣🤣

به باربرادرشوهرم خونمون بودمن رفتم تواتاق کارداشیان اومدم بیرون دیدم برادرشوهر توهال نیست فک کردم رفته بیرون،ازقضاقفل دردسشویمونم خراب شده بودگفتم تابرادرشوهرم نیومده یه سربرم دسشویی همین که دروبازکردم برادرشوهر م نشسته بود.به حالت التماس دستشودرازکرده بودکه من دروببندم،منم یه ساعت چشم توچشم برادرشوهر دارم معذرت خواهی میکنم،بعددروبستم اومدبیرون هیچکدوم به روی خودمون نیاوردیم🤣🤣😁😁😁🤪🤪

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

به باربرادرشوهرم خونمون بودمن رفتم تواتاق کارداشیان اومدم بیرون دیدم برادرشوهر توهال نیست فک کردم رف ...

🤣🤣🤣🤣🤣

امشب وقتشه پیش قدم بشی 😊😊

امشب آشتی کردیم شوهرم گفت برای پسرمون حساب باز کرده و پولو ازم گرفت اون پولو به حساب پسرم میزنه یا خودش برمیداره

نفس کشیدن زندگی کردن نیست.... 🥀💔