2821
2789
عنوان

موهام🥲

4197 بازدید | 49 پست

موهامو ک تا یه وجب بالای باسن بود ماه پیش مصری زدم

مثهههههههه سگ پشیمونم ی رمزی بگید تا عید بلند شه🥲💔

نگید نمیشهههه هر کمکی میتونید مکمل ماسگ بگید(خود موهام پر پشته ریزشم نداره فقط برا رشد طولی سریع میخوام)

𝔦 𝖗𝖊𝖒𝖔𝖛𝖊 𝔞𝔫𝔶𝔬𝔫𝔢 𝔴𝔥𝔬 𝔡𝔬𝔢𝔰𝔫'𝔱 𝕷𝖔𝖛𝖊 𝔪𝔢𓂀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هنوز این مرحله قفله . روغن پاکستانی مرحبا بزن البته اگه اصلش گیرت بیاد خوبه

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...

فقط زمان مشکلت روحل میکنه گلم

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

من امروز موهامو اینجوری زدم😶😶😶😶😶😶😶

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز