2777
2789
عنوان

موهام🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 4197 بازدید | 49 پست

داشتن برنامه غذایی خیلی کمک میکنه 

ماساژ پوست سر 

کوتاه کردن نوک مو به صورت مرتب 

موهاتو زیاد نشور 

زیاد برس نزن

سعی کن استرس نداشته باشی اصلا 

روبالشی ساتن یا ابریشمی بخواب روش فقط

میتونی مکمل هم استفاده کنی 

روتین مو درمانشون.کن اگه،مشکلی داره 

نرم کننده ماسک مو استفاده کن داخل،حموم 

آب زیاد بخور 

موها خیس رو ط حوله،نپیچون 

ضد. عفونی کن 

با روغن گرم ماساژ بده 

با سرکه بشورشون.

موهاتو زیاد رنگ نکن چون آسیب میزنه 

زیاد حالت نده بهشون مثلا فر کنی اینا یا صافشون کنی طبیعی استفاده کن نه با دستگاه

موهاتو خیس هست برس نزن،

موهاتو با آب داغ نشور

موهاتو زیاد با اکسسوری اینا نبند مثلا دم اسبی اینا کش میاد ریزش مو میگیری جلوش خالی ممکنه بشه 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دکلره کز خورده بود

💔💔💔💔

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
ماهی چند سانت میشه اونوقت رشد؟

عزیزجان من میتونم بهتون بگم من سال پیش اسفند ماه موهامو با ماشین مدل خامه ای زدم بع پشیمون شدم 😅اونقدر گریه وزاری تو پیج عدنان سرتر شانسی دیدم منم هفته ای یه بار زدم الان موهام تا بند سوتینمه دیگه تصور کن موی صفر رشدش تو یه سال

بنام خدای رنگین کمان:)
وایی چرا موهاتو زدی ولی شنیدم روغن رزماری برای رشد مو‌خوبه من تازه دارم‌میزنم

پارسال با دکلره آسیب دید

𝔦 𝖗𝖊𝖒𝖔𝖛𝖊 𝔞𝔫𝔶𝔬𝔫𝔢 𝔴𝔥𝔬 𝔡𝔬𝔢𝔰𝔫'𝔱 𝕷𝖔𝖛𝖊 𝔪𝔢𓂀
عزیزجان من میتونم بهتون بگم من سال پیش اسفند ماه موهامو با ماشین مدل خامه ای زدم بع پشیمون شدم 😅اون ...

ممنوننننم❣

𝔦 𝖗𝖊𝖒𝖔𝖛𝖊 𝔞𝔫𝔶𝔬𝔫𝔢 𝔴𝔥𝔬 𝔡𝔬𝔢𝔰𝔫'𝔱 𝕷𝖔𝖛𝖊 𝔪𝔢𓂀
عزیزجان من میتونم بهتون بگم من سال پیش اسفند ماه موهامو با ماشین مدل خامه ای زدم بع پشیمون شدم 😅اون ...

عزیزم سیر و نصف کنم بزنم چجوری بزنم به کف سر بین موهام ؟چون بین مو قشنگ به کف سر مالیده نمیشه

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
عزیزم سیر و نصف کنم بزنم چجوری بزنم به کف سر بین موهام ؟چون بین مو قشنگ به کف سر مالیده نمیشه

ببین با شانه پوش ها هست موهاتو قشنگ از وسط نصف کن بزن بعد دوباره یه لایه نازک نصف کن تا اخر موها

بنام خدای رنگین کمان:)
2790
2778
2791
2779
2792