2777
2789
عنوان

انتقال منفی

3537 بازدید | 32 پست

از خدا ناامیدشدم خسته خستم امروز روز ۱۳ انتقال تنها جنینم که بلاست بود بود و ازمایش دادم و منفی بود ۵ سال از این دکتر به اون دکتر خدا بازم ناامیدم کرد انگار نیست و منو نمیبینه خستم از این نرسیدنا ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چندسالتونه؟چرا اصلاح سبک نمیکنی؟ قول میدم نتیجه میگیرید

۳۱ سالمه من سبک زندگیم سالمه نه اهل دودم غذا سالم و ورزش میکنم از همین حرص میخورم هر کی زندگی ناسالم داشته سریع خدا بهش بچه داده حالا من 

ناامید نشو عزیزم   خدا یطوری و یجا  و ی وقتی میده ک    اصلا توقع نداری

الان که ذوق شو دارم میخوام که خستم کرده گفتم خدا دکتر وسیله میکنه بهم بچه میده هیچکار برام نکرد از خدا خیلی شاکیم ... به بندهاش بی دریغ کمک میکردم شاید دستمو بگیره اما دریغ از یه نگاه

سه بار سقط داشتم سه بار iuiاگر میخواست تا الان شده بود 

عزیزم مشکلتون چی بود ای یو ای کردین

شرمنده چرا بار اول و دوم منفی شد ای وی اف یا میکرو نکردین؟

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
۳۱ سالمه من سبک زندگیم سالمه نه اهل دودم غذا سالم و ورزش میکنم از همین حرص میخورم هر کی زندگی ناسالم ...

ساعت خوابتو درست کن

راز باروری خوردن بادوم خام درختیه خیس کن پوست بکن روزی سی تا دونه بخور

عزیزم مشکلتون چی بود ای یو ای کردین  شرمنده چرا بار اول و دوم منفی شد ای وی اف یا میکرو ...

الان  ivf  کردم که بازم منفی شد دکتر گفت این دفعه میگیره اما نگرفت دوهفته استراحت بودم و تغذیه مو رعایت کردم اما اخرشم این

پارسال ازمایشات کامل انجام دادم هیچ مشکلی جفتمون نداشتیم بعد تخمک کشی که جنین کم تشکیل شد گفتن اسپرما مشکل داشته تازه پارسال عکس رنگی گرفتم سالم بودم امسال هیدروسالپنکس بودم قبل انتقال عمل کردم بازم نشد که نشد همش داره بدتر میشه