2777
2789
عنوان

انتقال منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 3537 بازدید | 32 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ناامید نباش..ضمنا پیش کدوم دکتر ای وی اف انجام دادی؟

میدونی شاغل هم هستم و دانشجو هم هستم  دو هفته استعلاجی گرفتم که استراحت کنم نرم  همه هم میپرسیدن چرا نمیای و فلان مجبور میشدم  می گفتم باردارم نمی خواستم همکارام بفهمن .. 😭😭😭

میدونی شاغل هم هستم و دانشجو هم هستم  دو هفته استعلاجی گرفتم که استراحت کنم نرم  همه هم می ...

الهی عزیزم ناراحت نباش گلم منم ۶ساله دلم بچه میخواد دوبارم آی یو آی کردم نشد..امیدتو از دست نده..امیدوارم دفعه بعد نتیجه بگیری..در ناامیدی بسی امید هست دلت روشن باشه ..بازم تلاش کن و ادامه بده ..چند سالته گلی؟

من خودم شهرستانم میرفتم مشهد پیش دکتر قندی ... خیلی سر رفت و امد اذیت شدم

اگه شرایطشو داری برو تهران مرکز مام..شما که سقط میکنی باید بری پیش دکتر مجرب و کاردان..چون باید دلیل سقط کردنت رو پیدا کنن تا دفعه بعد سقط نشی..از صمیم دل برات آرزوی میکنم که بچه دار شی و دلت روشن شه..شرایطتو درک میکنم ..

امیدوار باش که خود خورشید برات رخن مایی میکنه فقط کافیه که دست از تلاشت نکشی..و ادامه بدی..

خورشید فعلا داره برای بقیه رخ نمایی میکنه هر کی دورو برم بود راحت حامله شد و پز بچه شو داد و من باید نظاره گر خوشبختی بقیه باشم 

اگه شرایطشو داری برو تهران مرکز مام..شما که سقط میکنی باید بری پیش دکتر مجرب و کاردان..چون باید دلیل ...

شرایط رفتن به تهران متاسفانه ندارم 😭😭😭😭این دکترم تعریف میکردن مثلا 

خورشید فعلا داره برای بقیه رخ نمایی میکنه هر کی دورو برم بود راحت حامله شد و پز بچه شو داد و من باید ...

عزیزم 🥺 منم دقیقا شرایط شما رو دارم اما امیدمو از دست ندادم شما لاقل باردار شدین اما مشکل سقط دارین که قابل کنترل شدنه البته با دکترای خوب.. من اصلا یبار هم بارداری برام اتفاق نیفتاده..بعد عید میخوام دوباره تلاش کنم برا بارداری..شماهم دوباره بعد استراحت میتونین شروع کنین..امیدوارم که نتیجه بگیریم.