2777
2789

دوستان من ۲۱ سالمه فارغ التحصیل رشته انسانیم دوسه ساله دیگه ادامه ندادم کنکور درنیومدم ..بهمن قصد دارم برم پیام نور تو رشته حسابداری بخونم نمیدونم درکنارش چیکار کنم هم دلم میخواد بخونم برا کنکور تجربی هم انسانی ازیه طرف میدونم تجربی سخته میخوام خیلی تلاش کنم یه سال دهم بخونم یسال یازدهم یه سالم دوازدهم بعد کنکور بدم 

پیرا پزشکی دربیام برم کلاس آزمون بدم برم قلمچی 

ازیه طرف میگم بخونم برا کنکور انسانی فرهنگیان دربیام بخدا با خودم درگیرم نمیدونم چیکار کنم لطفا بهم بگید چیکار کنم خودم از بچگی عاشق پرستاری بودم  دوسال پیش کلی هزینه کردم فقط دوماه خوندم خیلی کتاب خریدم فقط مسلط ب زیست شدم شیمی هم فقط متن کتاب ریاضی و فیزیک اصلا نگاشم نکردم الانم همه درسای زیست رو بلدم نمیدونم واقعا چیکار کنم لطفا بهم بگید

بگو یا زینب بگو یا حسین

اول از همه برای فرهنگیان تلاش کن تا سنت بالا نرفته چون شرط سن داره اونو قبول شدی خیلی راحت میتونی خودت تو این دوره های حسابداری شرکت کنی و از دانشگاه هم بهتر یادبگیری و پاره وقت کار کنی خودمم تو یکی از این دوره ها شرکت کردم 

بعد اگه خدایی نکرده نشد برو سراغ پلن های دیگه با توجه به شرایطتت به نظر من بعیده تو یکسال کل درسای تجربی رو یادبگیری و کنکورشم بدی و موفق بشی میشه ولی سخته تو شرایط نرمال به نظر من رویاییه و بهتره تو این شرایط منطقی باشی دیگه بین خوندن حسابداری و تجربی خودت شرایطتت رو بسنج که برات مهمه چند سال از عمرت بگذره تلاش کنی و قبول بشی یا میخوای سریع بری دانشگاه

اول از همه برای فرهنگیان تلاش کن تا سنت بالا نرفته چون شرط سن داره اونو قبول شدی خیلی راحت میتونی خو ...

یعنی بخونم برا فرهنگیتن بهتره؟؟؟

بگو یا زینب بگو یا حسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بخونم برا فرهنگیتن بهتره؟؟؟

به نظر من آره نسبت به حسابداری و تلاش برای کنکور تجربی آینده اش تضمینی هست اگه قبول نشدی برو سراغ پلن های بعدی البته بازم خوددانی در هر صورت موفق باشی