2777
2789
عنوان

سزارین ها

364 بازدید | 37 پست

بچه ها من سه شنبه ساعت۷ صبح برای سز باید بستری شم احتمالا ظهر زایمانمه. ملاقاتی همون روزه یا روز بعدشه؟  درسته که سزارین با بی حسی موضعی سردردای شدید میاره و بیهوشی کامل بهتره؟ 

من با بي حسي بودم 

سردرد نداشتم 

كلا عوارضي ك بعضيا گفتن الانم بعد ١ سال و نيم ندارم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بیهوشی بهتره من بیحس شدم مردم از سر درد وکمردرد

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم همون روز ملاقاتی داری

و اینکه اگه سرتو تکون ندی سردرد نمیگیری بعدش

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

همون روز ملاقاتی داری 

من بیهوشی کامل شدم جاریم بیحسی ...جاریم می‌گفت دکتر گفته برا اینکه سردرد نگیری بعد که بهوش اومدی مرتب چیزای کافیین دار بخور تا ۲ روز به هیچ عنوان گوشی دست نگیر 

سرت از بدنت پایین تر بذار 

نه بیهوشی بده ازوقتی که بهوش میای کاملا درد داری ولی با بیحسی چند ساعت میگذزه بهتر میشه 

سر درد اره هس ولی یه سرم میزنن ومیگن دوغ بخوری بهتر میشه توهرکی یجورعوارض میده مال یکی گردن درد مال یکی سردرد

هرکسی فرق میکنه با کس دیگه

ولی تجربه موبهت بگم

سرتو کم تکون بده یا اصلا تکون ندی بهتره منتهی تا بی حسی داری یسره پاتو جابجا کن کمرت جابجا کن

یواش یواش سرجات تحرک داشته باش  برای پایین اومدن از تخت میگم

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
من با بي حسي بودم  سردرد نداشتم  كلا عوارضي ك خيليا گفتن الانم بعد ١ سال و نيم ندار ...

ببخشید می پرسم میگن بعداززایمان سزارین آدم نمیتونه لباس زیرشو عوض کنه راست میگن؟میگن اون جای آدمو میبینن؟اونم پرستار انجام نمیده مادر یا خواهر...

واقعا اینجوریه

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
همون روز ملاقاتی داری  من بیهوشی کامل شدم جاریم بیحسی ...جاریم می‌گفت دکتر گفته برا اینکه سردر ...

من که دقیقا بعد عمل مرتب سرموتکون میدادم گوشیم همون موقع دستم بود خخ سرمم بالاتر بود سردرد نداشتم 

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

من هم بیهوشی امتحان کردم هم بی حسی . بی هوشی خیلی بهتر بود . بی حسی‌تا چند روز از گردن درد و سردرد داشتم میمردم 

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂