nicegirl2022 مدیر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 1192 عنوان سزارین ها | مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 37 پست بچه ها من سه شنبه ساعت۷ صبح برای سز باید بستری شم احتمالا ظهر زایمانمه. ملاقاتی همون روزه یا روز بعدشه؟ درسته که سزارین با بی حسی موضعی سردردای شدید میاره و بیهوشی کامل بهتره؟ 1401/09/24 | 19:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123854 ببخشید می پرسم میگن بعداززایمان سزارین آدم نمیتونه لباس زیرشو عوض کنه راست میگن؟میگن اون جای آدمو می ... متوجه نشدم اصلامنظورت رسيدگي بعد زايمانه؟بعدش شور ت هاي توري خود بيمارستان پاتون ميكنه و پد ميده كه اونم خودتون ميتونين تعويض كنيد دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 38219 من که دقیقا بعد عمل مرتب سرموتکون میدادم گوشیم همون موقع دستم بود خخ سرمم بالاتر بود سردرد نداشتم&nb ... خب این چیزایی که میگن صددرصد در مورد همه که نیست هیچ چیز مطلقی وجود ندارهبهش گفته اینکارا رو نکن برا اینکه سردرد نگیری
nicegirl2022 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 1192 همون روز ملاقاتی داری من بیهوشی کامل شدم جاریم بیحسی ...جاریم میگفت دکتر گفته برا اینکه سردر ... بهوش اومدی گیج نبودی؟ دردت شدید نبود؟
نیلی1376 عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 1535 ببخشید می پرسم میگن بعداززایمان سزارین آدم نمیتونه لباس زیرشو عوض کنه راست میگن؟میگن اون جای آدمو می ... عصرش باید پاشی راه بری بری توالت و شو.رت و نوار بهداشتی بپوشی سوندم میکنن تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 38219 ببخشید می پرسم میگن بعداززایمان سزارین آدم نمیتونه لباس زیرشو عوض کنه راست میگن؟میگن اون جای آدمو می ... نه اصلا من خودم عوض کردم لباسامو
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 38219 بهوش اومدی گیج نبودی؟ دردت شدید نبود؟ آره خب وقتی به هوش میای که طبیعی هست تا چند ساعت گیج باشی درد همون موقع نداشتم ولی شبش که پرستار گفت باید بلند بشی راه بری درد داشتم دیگه شیاف گذاشتم درست شد تا چند روز طبیعی هست جای بخیه درد داره ولی دردش قابل تحمله اصلا نگران نباش
nicegirl2022 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 1192 من ۲۷روزه زایمان کردم با بی حسی سردرد هم ندارم و خداروشکر حالم خوبه بسلامتی عزیز...تا چند روز درد داشتی بعد زایمان؟
سیدمصطفی عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 1273 متوجه نشدم اصلا منظورت رسيدگي بعد زايمانه؟ بعدش شور ت هاي توري خود بيمارستان پاتون ميكنه و پد ... آرهببین دخترخاله م وفامیلامون که سزارین بودن نوار بهداشتیشونو نمیتونستن عوض کننیا نمیتونستن برن دستشویی خودشون بشورن من از این بدم میاد یکی واسم این کارو انجام بدهزایمان اولم طبیعی بود وخیلی اذیت شدم تصمیمم اینه که سزارین کنم بخاطر همین میپرسم سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123854 آره ببین دخترخاله م وفامیلامون که سزارین بودن نوار بهداشتیشونو نمیتونستن عوض کنن یا نمیتونستن برن ... نه كاراي خصوصيتو مثل دستشويي رفتن و عوض كردن پد رو خودت ميتوني انجام بدي فقط روز اول دوم دستتو ميگيرن تا دم دستشويي ميبرن بقيش حله"توالت فرنگي بايد بشينيا" دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤
nicegirl2022 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 1192 آره خب وقتی به هوش میای که طبیعی هست تا چند ساعت گیج باشی درد همون موقع نداشتم ولی شبش که پرس ... مرسی عزیزم
سیدمصطفی عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 1273 نه اصلا من خودم عوض کردم لباسامو ماشالله بهت سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 38219 ماشالله بهت اصلا اینطوری نیست کارای شخصیتو خودت راحت میتونی انجام بدی من حتی روز چهارم پیاده رفتم سر کوچمون آرایشگاه
سیدمصطفی عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 1273 نه كاراي خصوصيتو مثل دستشويي رفتن و عوض كردن پد رو خودت ميتوني انجام بدي فقط روز اول دوم دستتو ميگير ... باورکن با چند تا سزارینی تو اطرافم صحبت کردم گفتن حتی دراز کش بودن ونمیتونستن نوار رو خودشون بذارن شما ماشالله حالت خوب بوده حتما سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
سیدمصطفی عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 1273 اصلا اینطوری نیست کارای شخصیتو خودت راحت میتونی انجام بدی من حتی روز چهارم پیاده رفتم سر کوچم ... ماشالله😍 سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
nazaniiiin عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 123854 باورکن با چند تا سزارینی تو اطرافم صحبت کردم گفتن حتی دراز کش بودن ونمیتونستن نوار رو خودشون بذارن&n ... من اصلا اينايي كه يسريا ميگن تجربه نكردمميگفتن وقتي ميخواي از تخت بلند شي جونت درميادولي براي من دروغ بودقويم نيستما يه امپول بخوام بزنم ١٠ روز عقب ميندازم استانه تحمل دردم پايينه دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: ❤خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤