2777
2789
عنوان

سزارین ها

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 37 پست
ببخشید می پرسم میگن بعداززایمان سزارین آدم نمیتونه لباس زیرشو عوض کنه راست میگن؟میگن اون جای آدمو می ...

متوجه نشدم اصلا

منظورت رسيدگي بعد زايمانه؟

بعدش شور ت هاي توري خود بيمارستان پاتون ميكنه و پد ميده كه اونم خودتون ميتونين تعويض كنيد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من که دقیقا بعد عمل مرتب سرموتکون میدادم گوشیم همون موقع دستم بود خخ سرمم بالاتر بود سردرد نداشتم&nb ...

خب این چیزایی که میگن صددرصد در مورد همه که نیست هیچ چیز مطلقی وجود نداره

بهش گفته اینکارا رو نکن برا اینکه سردرد نگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید می پرسم میگن بعداززایمان سزارین آدم نمیتونه لباس زیرشو عوض کنه راست میگن؟میگن اون جای آدمو می ...

عصرش باید پاشی راه بری بری توالت و شو.رت و نوار بهداشتی بپوشی سوندم میکنن

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂                                                                           
بهوش اومدی گیج نبودی؟ دردت شدید نبود؟

آره خب وقتی به هوش میای که طبیعی هست تا چند ساعت گیج باشی 

درد همون موقع نداشتم ولی شبش که پرستار گفت باید بلند بشی راه بری درد داشتم دیگه شیاف گذاشتم درست شد 

تا چند روز طبیعی هست جای بخیه درد داره ولی دردش قابل تحمله اصلا نگران نباش

متوجه نشدم اصلا منظورت رسيدگي بعد زايمانه؟ بعدش شور ت هاي توري خود بيمارستان پاتون ميكنه و پد ...

آره

ببین دخترخاله م وفامیلامون که سزارین بودن نوار بهداشتیشونو نمیتونستن عوض کنن

یا نمیتونستن برن دستشویی خودشون بشورن من از این بدم میاد یکی واسم این کارو انجام بده

زایمان اولم طبیعی بود وخیلی اذیت شدم تصمیمم اینه که سزارین کنم بخاطر همین میپرسم

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
آره ببین دخترخاله م وفامیلامون که سزارین بودن نوار بهداشتیشونو نمیتونستن عوض کنن یا نمیتونستن برن ...

نه كاراي خصوصيتو مثل دستشويي رفتن و عوض كردن پد رو خودت ميتوني انجام بدي فقط روز اول دوم دستتو ميگيرن تا دم دستشويي ميبرن بقيش حله

"توالت فرنگي بايد بشينيا"

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه كاراي خصوصيتو مثل دستشويي رفتن و عوض كردن پد رو خودت ميتوني انجام بدي فقط روز اول دوم دستتو ميگير ...

باورکن با چند تا سزارینی تو اطرافم صحبت کردم گفتن حتی دراز کش بودن ونمیتونستن نوار رو خودشون بذارن 

شما ماشالله حالت خوب بوده حتما

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
باورکن با چند تا سزارینی تو اطرافم صحبت کردم گفتن حتی دراز کش بودن ونمیتونستن نوار رو خودشون بذارن&n ...

من اصلا اينايي كه يسريا ميگن تجربه نكردم

ميگفتن وقتي ميخواي از تخت بلند شي جونت درمياد

ولي براي من دروغ بود

قويم نيستما يه امپول بخوام بزنم ١٠ روز عقب ميندازم استانه تحمل دردم پايينه