2777
2789
عنوان

شما با همچین ادمی چ رفتاری دارین

183 بازدید | 14 پست

میگه فلانی هیزه و بهم نظر داشته بعد  با خانم همون فلانی در ارتباطه و با شوهرش میره خونشون 

برا اولین بار بهش رک گفتم تو اگه میدونی اون اقا بهت نظر داره  هیچ وقت پاتو نمیذاشتی تو خونش

حالا از حرفم حرصش گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرسابق برادر منم معتقد بود کل آقایون عالم بهش نظر دارن و جلوی همون اقایونی که اسم میبرد کلی جلب توجه میکرد

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...
چرا باید بسوزه،بهش گفتی نرو خونه طرف بهت چشم داره زشته،بعد یهو از این حرفت بسوزه!شاید لحنت جوری بوده ...

ن خب یارو از حد گذشته جوری بوده ک بهش پیامم میداده بعد این خودشو زده ب نفهمی میره خونش یا با زن اقا مدام دراتباطه 

خوب حالا ی سوال از شما کنم...غیر از این بوده که شما خیر اونو میخواستین؟

چرا با حفظ ابروشون قبلا هم باهاش صحبت کردم و قبول کرد ک قطع ارتباط کنه  ولی بار ها دیدمش ک ب زن اون اقا قرار میزاره دعوتشون میکنه یا خودش میره 

بنطرت حق دارم اینو بگم کرم از خودشم هست

چرا با حفظ ابروشون قبلا هم باهاش صحبت کردم و قبول کرد ک قطع ارتباط کنه  ولی بار ها دیدمش ک ب زن ...

خوب با احترام به شما،فرض کنید اون طرف منم مثلا،میام مستقیم به شما میگم که این زندگی خودمه هر کاری دلم میخواد انجام میدم لطفاً در زندگی من دخالت نکنید .واکنش شما به این حرف چیه؟

خوب با احترام به شما،فرض کنید اون طرف منم مثلا،میام مستقیم به شما میگم که این زندگی خودمه هر کاری دل ...

خب اگه غریبه باشه میگم پس لطفا از من مشاوره نخواه

ولی وقتی زن داداشت باشه موضوع فرق میکنه بحث ابرو خانوادته

درسته،محتاط عمل کن

کاری نمیکنم زندگیشون خراب شه ولی طرف خیلی پروعه میگه زندگی خودمه 

ادم اینقد وقیح ک برادرمو با خودش میبره خونه مردی ک ناپاکه و بهش نظر داره