2777
2789
نهار سیب زمبنی و تخم م غ بود شاک کته گذاشتم سیب زمینی سرخ کنم شوهرم میگه خیلی ولخرجی میکنی

با اینها میگه ولخرجی؟ خودش باشه چی درست میکنه؟  واقعا برام سواله ها نه که بخوام مواخذه کنم  عزیز

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا ریخت پ پاشه؟

نه بابا . کلیپ آموزشی مدیریت هزینه رو ندیدی تو اینستا خانمه نون و انگور رو پیشنهاد داده بود چقدرم تفسیر کرده بود 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
نه بابا . کلیپ آموزشی مدیریت هزینه رو ندیدی تو اینستا خانمه نون و انگور رو پیشنهاد داده بود چقدرم تف ...

نه عزیزم ندیذم فدات

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
سلام ببخشید اینجا پيام دادم اون تاپیک قفل شد اسمم شهربانو ۲۳سالمه بنظرت ازدواجم کی هست؟

سلام عزیزم نمیدونم چرا قفل شد فکر کردن من ننه آشوبم حتما🤣🤣😂😆من فقط حسمو میگم همه میتونن بگن خب ،۶ماه دیگه ی خواستگار خوب داری احتمال جور شدن هست 

2790
2778
2791
2779
2792