2777
2789
خودم هنوز هیچچچی ،بعد بگین ببینم شوهراتون نهار جمعه پیشنهادی میده ؟؟میگه خانومم نپز خودم میپزم یا بر ...

راستش الان ۱۲ سال میشه ناهار جمعه با من نیست با همسرم هست یا یه چیز حاضری میبریم بیرون میخوریم

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوش باشین😍

مرسی مهربون 🥰

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
خوش باشین😍

ولی از الان دلم تنگ میشه برای رفتنشون 

بچه بود خیلی کلماتو اشتباه میگفت😂 هنوزم همونجوری تلفظ میشن تو خونه ما مثلا به پنیر میگفت منیر یا ب ...

وای خیلی جالبه مگه چند سالشه از قصد نمیگه اینطور؟؟

خودم هنوز هیچچچی ،بعد بگین ببینم شوهراتون نهار جمعه پیشنهادی میده ؟؟میگه خانومم نپز خودم میپزم یا بر ...

ما جمعه ها نهار نمیخوریم چون دیر بلند میشیم صبحانه کامل میخوریم ولی صبحانه جمعه ها کلا با همسره😉😉

نهار سیب زمبنی و تخم م غ بود شاک کته گذاشتم سیب زمینی سرخ کنم شوهرم میگه خیلی ولخرجی میکنی

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
2790
2778
2791
2779
2792