2777
2789

یا مقدار مایه مصرفیت زیاده، وقت نمی‌ذاری تمیییز از روی صورتت بشوریش یا مناسب جنس پوستت نیست. من مخصوص پوستای چرب گرفتم عالیه واقعا جوش بزنی یکی دو روزه جمعش می‌کنه

قرار مون شد رفتن از اين دود و دم و سياهی،قرارمون شد رشت و چای گيلانی.

مناسب پوستت بخیر 

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا مقدار مایه مصرفیت زیاده، وقت نمی‌ذاری تمیییز از روی صورتت بشوریش یا مناسب جنس پوستت نیست. من مخصو ...

دکتر تجویز کرده برام هرشب صورتمو باصابون میشورم قبل خواب صبح هم قبل از اینکه استفاده کنم صورتمو با صابون یا خالی میشورم بعد خشک میکنم ژل میزنم امروز بعد سه روز متوجه شدم که پوسته پوسته شده پوستم خارشم دارم روی بینیم نمیدونم چیکار کنم به دکترمم دسترسی ندارم 

دکتر تجویز کرده برام هرشب صورتمو باصابون میشورم قبل خواب صبح هم قبل از اینکه استفاده کنم صورتمو با ص ...

والا اطلاعی ندارم ولی خودم قبل ژل با صابون صورتم رو نمی‌شورم، خودش واسه پاک کردن صورته. شاید زیاد داری چربی صورتت رو از بین می‌بری

قرار مون شد رفتن از اين دود و دم و سياهی،قرارمون شد رشت و چای گيلانی.