2777
2789

خسته شدم از دستشون هر روز دعوا دیگه تمرکز ندارم میخوام برم کتابخونه درس بخونم نمیزارن بابام میگه کی میخواد تورو بیاره و ببره میگم خودم میرم میگه نه

اونروز خیلی بد دعوا کردن بابام زده به سرش بخدا میاد خونه استرس میگیرم دستام همش میلرزه 

امسال نمیدونم چشونه همش داریم میریم روستامون اونجا نمیتونم درست و حسابی درس بخونم بچه های فامیل نمیزارن از اتاق بیرونشون میکنم میشینن پشت در جیغ میزنن همش منو اذیت میکنن

تا هرجا هم میرم دنبالمن تا دستشویی هم میرم میان 😐😶

الان ۴ ۵ روزه اومدیم روستامون فقط تونستیم دو روز اول اونم ۳ ساعت درس بخونم تا کلاسام تموم میشه میام سراغ درس میگن پاشو بریم خونه فلانی مهمونی 

اون روز هم رفتیم خونه عموم اینا شب موندیم صبح هم بیدار شدیم رفتیم خونه اون یکی عموم اینا بعدش راه افتادیم رفتیم روستامون و بعد خونه اون یکی مامان‌بزرگم کلا نتوستم دو روز درس بخونم امروزم فقط ۲ ساعت تونستم 

هرچی هم بهشون میگم درک ندارن نمیفهمن 

بخدا دنبال بهونه نیستم تابستونم اینجوری بود هرطور بود تونستم درس بخونم اما الان که خیلی دوران مهم تریه نتونستم درس بخونم بخدا بچه های فامیل دیوونم کردن 

چیکار کنم از برنامم عقب موندم😭😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داري  بايد اين موقع ها كمتر اينور اونور برن

نمیفهمن میگن بخاطر توکه نمیشه ما جایی نریم 

تا پارسال اینقدر مهمونی و مسافرت نمیرفتیم امسال همش یا مهمونیم یا مسافرت 

هرچی هم میگم میگن تو بهونه میاری هرکی بخواد هرجایی میتونه درس بخونه

میرم  دوازدهمم  اما این هفته بخاطر آلودگی هوا مجازی بود

برو مدرسه با مشاور و مدیر مدرستون صحبت کن اونا خانوات رو صدا می کنن و توجیهشون می کنن

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
به كسي از فاميل خاله دايي عمو كه پدر مادرت ازشون حرف شنوي دارن و صميمي ان بگو  بهشون بگه تو د ...

اونا از مامان و بابام بدترن 

اومدیم اینجا بهشون گفتم به یه شرطی میام که پنجشنبه برگردیم اما فعلا میگن نه فردا 

فامیلامونم میگن بمونین چرا میخواین برین میگم درس دارم میگن درس به چه دردی میخوره انگار هر روز میخواین بیاین حالا یه بار اومدین درس میخوای چیکار 😐

ما که فعلا سالی ده با میریم...

اونا از مامان و بابام بدترن  اومدیم اینجا بهشون گفتم به یه شرطی میام که پنجشنبه برگردیم اما فع ...

پس فقط ميمونه مشاور مدرسه تون

بهشون توضيح بده

يه تذكر بدن بهشون

دوستانه