اسی برو وقت بگیر اگه شوهرتم نیومد با بچه ات برو عکس بگیر
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جوری نیستم حوصله ها واقعا کم شده من هنوز به یلدا فکرم نکردم یه عده عکس و آرایشگاه...خوشبحالشون...من ...
خب عزیزم نمیشه ک همه انقد ناراحت و انرژی منفی باشن
داریم زندگی میکنم باید توش دلخوشی و لذت داشته باشیم دیگه نمیشه ک هی بشینیم غصه بخوریم
خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌 قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕 علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
خب آشتی کن باهاش عزیزم بعدم هر جور دوست داری یلدا رو بگذرون،من تنهام شب یلدا شوهرم شیفته☹️
منم هم شوهرم هم بابام شیفتن، منو مامانمیم..
خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌 قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕 علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
ماهم تدارک داریم میبینیم عزیزم از ۱هفتس ولی آتلیه دیگ واقعا خیلی چرته
هر کس یه طور خوشه.
پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
والا فک کنم شوهرتم راضی باشه خانومایه سایت ناراضین
اگه بری اتلیه میان موهاتو میکنن
عزیزم هرکارری که عشقته انجام بده . هرچقدرم دلت میخواد ولخرجی کن. گور بابایه دنیا.
ادم یه بار زندگی میکنه فقط باید شاد باشه
بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم. بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم