2777
2789
عنوان

شب یلدا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 71 پست

کاش منم سر زندگیم بودم و فکرم عکس انداختن بود

اسی برو وقت بگیر اگه شوهرتم نیومد با بچه ات برو عکس بگیر

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همه گارد دارن؟هر کس زندگی خودشو داره.ما هم از الان تدارک شب یلدا رو می بینیم. میخوایم دور هم باش ...

ماهم تدارک داریم میبینیم عزیزم از ۱هفتس ولی آتلیه دیگ واقعا خیلی چرته

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

جوری نیستم حوصله ها واقعا کم شده من هنوز به یلدا فکرم نکردم یه عده عکس و آرایشگاه...خوشبحالشون...من ...

خب عزیزم نمیشه ک همه انقد ناراحت و انرژی منفی باشن

داریم زندگی میکنم باید توش دلخوشی و لذت داشته باشیم دیگه نمیشه ک هی بشینیم غصه بخوریم 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
چرا همه گارد دارن؟هر کس زندگی خودشو داره.ما هم از الان تدارک شب یلدا رو می بینیم. میخوایم دور هم باش ...

اصن نمیشه اینجا ی چی گف همه حمله میکنن

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️
خب آشتی کن باهاش عزیزم بعدم هر جور دوست داری یلدا رو بگذرون،من تنهام شب یلدا شوهرم شیفته☹️

منم هم شوهرم هم بابام شیفتن، منو مامانمیم.. 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

هر کس یه طور خوشه.

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

تا حالا نرفتم حتی برا عروسیم

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️

والا فک کنم شوهرتم راضی باشه خانومایه سایت ناراضین

اگه بری اتلیه میان موهاتو میکنن

عزیزم هرکارری که عشقته انجام بده . هرچقدرم دلت میخواد ولخرجی کن. گور بابایه دنیا.

ادم یه بار زندگی میکنه فقط باید شاد باشه

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
خب آشتی کن باهاش عزیزم بعدم هر جور دوست داری یلدا رو بگذرون،من تنهام شب یلدا شوهرم شیفته☹️

تا حالا نرفتم اتلیه حتی برا عروسیم دوس دارم برم

منم هم شوهرم هم بابام شیفتن، منو مامانمیم.. 

من مامانم اینا یه شهر دیگه هستن،شب یلدا تولد داداشمم هست،بعد ۲۶ سال اولین شبیه که یلدا تنهام

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
کاش منم سر زندگیم بودم و فکرم عکس انداختن بود اسی برو وقت بگیر اگه شوهرتم نیومد با بچه ات برو عکس ب ...

چرا مگ جدا شدی