2777
2789
عنوان

شب یلدا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1442 بازدید | 71 پست
دقیقا اینجا نباید چیزی بگی وگرنه طلبکارت میشن ی عده بی حوصله بی ذوقن فکر میکنن همه مثل خودشونن یا با ...

من که مامانم سنش بالاست.زبونم لال باید از کوچکترین فرصت ها برای باهم بودن و محبت و دوستی استفاده کرد.داداشام میان خونمون.خیلی هم ذوق دارم برای بچه هاشون

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا اینجا نباید چیزی بگی وگرنه طلبکارت میشن ی عده بی حوصله بی ذوقن فکر میکنن همه مثل خودشونن یا با ...

دقیقا

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️
عیب نداره عزیزم باهاشون تماس تصویری بگیر فیلمای خوب بگیر بشین ببین، اینم مث شبای دیگس دیگه.. زیاد بز ...

آره بابا میگذره،ما شب قبلش که پیش همیم یلدا میگیریم،در کل میگم کار دنیا اینجوریه آدم خبر نداره چی در انتظارشه

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
والا فک کنم شوهرتم راضی باشه خانومایه سایت ناراضین اگه بری اتلیه میان موهاتو میکنن عزیزم هرکارری ک ...

وای بخدا راس میگی😹😹

بالاخرع درستش میکنم روز خوبو💪/تا خودت نخای هیشکی نمیتونه زندگیتو تغییر بدع اینا همه تلقینه/یه زن کوچک اما قوی ✌️
من که مامانم سنش بالاست.زبونم لال باید از کوچکترین فرصت ها برای باهم بودن و محبت و دوستی استفاده کرد ...

عمرشون ۱۲۰سال

برای آرامش دلم و خونه م ی صلوات میفرستی❤                                                             
الان تمرکزت و بذار روی آشتی . آخه اگه بدون اونم بری آتلیه هر وقت عکسارو ببینی یادت میاد که چرا شوهرت ...

بدون اون نمیرم ک نمیشه

خب به یکی از اعضای خانوادت بگو بیاد ازتون عکس بگیره پولی که قراره واسه آتلیه و چرت و پرت بدی و بذار ...

به جز اون از این از اینا اومده پایه نگهدارنده گوشیه بشینن گوشی رو اون بزارن عکس بگیره مثل آتلیه میشه خونه ک تزیین کنن

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

عمرشون ۱۲۰سال

مرسی عزیزم از وقتی کرونا گرفت زمین گیر شد😭من با افتخار بهش خدمت میکنم.🌹🌹💖💖😘

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

حالا تااون روز زیاده سعی کن از دلش دراری شوهرت چی میخاد بپوشه برا اتلیه

هیچی نخریدیم