2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین پوستت چربه یا نه و اینکه جوش زدن یا بخاطر چربی زیاد پوسته یا اینکه کبدت چرب باشه یا مشکلات هورمونی داشته باشی.

بعدم از پن کاج و ماسک پودری ضد جوش استفاده کن برای جای جوشت میتونی از اسکراب استفاده کنی

بخدا یه راه درمان دستمه یه هیچکی نگفتم اگه میخای بیا پیوی 

من بیام؟😁

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
ببین پوستت چربه یا نه و اینکه جوش زدن یا بخاطر چربی زیاد پوسته یا اینکه کبدت چرب باشه یا مشکلات هورم ...

من جوشام زیر پوستین

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
ببین پوستت چربه یا نه و اینکه جوش زدن یا بخاطر چربی زیاد پوسته یا اینکه کبدت چرب باشه یا مشکلات هورم ...

اونی ک مثل من مشکل هورمونی داره و دارو مصرف میکنه در کنارشم ریزش مو شدید اخه چرا جوش🥲🥲🥲چرا باید زیباییم ب خاطر هورمونای لعنتیم نابود بشه🥲🥲🥲جوش زیر پوستی زدم اونم ۳ تاااا بزرگ🥲🥲🥲🥲صورتمو با ژل هیدرودرم میشورم خیلی چرب میشه موهام سری صورتمم همینطور من فقط ۲۱ سالمه چرا انقدر باید فشار روم باشه ب خاطر هورمونای لعنتیم پریودمم با دارو میشم خدای منو بکش🥲🥲🥲

سرم ضد جوش بیشتر پیشگیری میکنه یا درمان ؟ چه مارکی خوبه بخرم ؟

برو داروخونه بگو شوینده آنتی آکنه برا پوست چرب میخوام

شک نکن پوستت چربه چون پوست خشک اصلا جوش نمیزنه

من پن گوگرد فولیکا زدم جوش نزدم دیگه

وای منم عاجزم از جوش درشت و چرکی فکر میکردم دلیلش هورمونی باشه رفتم دکتر بهم دارو داد هورمون مردانم یه کم بالا هست دارم قرص ميخورم یه کم خیلی کم بهتر شدم ولی هنوزم جوش گنده و چرکی میزنم جاش رو کل بدنم مونده خیلی ناراحتم دعا کنید برام خیلیم چاقم 

من جوشام زیر پوستین

جوش زیر پوستی میتونه بخاطر لایه برداری نکردن پوستت.یا اینکه از لوازم ارایشی هایی که درصد سرب بالایی دارن استفاده کردی باشن.

اسکراب و پیلاف استفاده کن حتما هم بعد لایه برداری پوستت ضدافتاب بزن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز