2777
2789

پریودی  کاملا منظم ۲۹ روزه دارم 

امروز موعدمه و فقط کمر درد دارم. دل درد داشتم صبح که برطرف شد کیا مقل من بودن باردارشدن.

خداروشکر به خاطر همه چیز. خداباشکرت به خاطر تو دلیم. خدایا عاشقتم به خاطر تک تک معجزه های جاری در زندگیم خدایا عاشقتم

من اقدامم یکسال بیشتره.تو‌این یک سال انواع درد ها و علایم رو داشتم ک باماها پیش فرق میکرد.ب این نتیجه رسیدم کسی ک باردار باشه هیچ علامتی تو زمان موعد نداره اگه داشت پس پریود میشه.چون بارداری اولم هیچ علامتی نداشتم زمان موعد بعدش علایم داشتم

منم امروز موعدمه 😍

از چندروز پیش یه کم زیرشکمم تیر میکشید و از دیروز بالای استخون لگنم سمت چپ گرفتگی و گاهی تیر کشیدن داره نمیدونم باردارم یا نه 

اگه تا فردا پریود نشدم بی بی میزنم 

من مامان یه دونه محمدحسینم 😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه با توجه به علائم بگی مجبوری صبر کنی ببینی آخرش چی میشه  من که هر ماه علائم داشتم هر ماه ...

😔😔 من بچه دوممه ، بچه اولم بار اول گرفت و اصلا نفهمیدم چطور شد ولی این از خرداد اقدامم هیچی به هیچی  دیگه از مهر زدم به بیخیالی گفتم هر چی خدا داد ، داد 

هی هر ماه علایم داری نداری

از،طرفی شوهرم 😞

من مامان یه دونه محمدحسینم 😊😊
😔😔 من بچه دوممه ، بچه اولم بار اول گرفت و اصلا نفهمیدم چطور شد ولی این از خرداد اقدامم هیچی به هیچ ...

وااای منم بچه اولم بار اول. باردار شدم الان دو ساله برای دومی اقدامم نشده هر دو هم سالم هستیم

دکتر گفت شاید فولی ها پوچ شده نمی‌دونم بخدا میبینی یه ماه سه تا فولی دارم ولی نمیشه

بچه ها یکی میشه راهنماییم کنه 

توی برنامه زده بود شنبه اوج تخمک گذاریمه منم جمعه شب رابطه داشتم و مایع کمی داخل بدنم موند زیادشو تخلیه کردم ،بعد اونم رابطه داشتم و پیشگیری نکرده بودیم ،الانم ۲۰ روز گذشته و من قرار بود ۲۱ این ماه پریود بشم که ۲۴ شده و هنوز پریود نشدم ،یعنی باردارم ؟؟؟؟ 

بچه ها یکی میشه راهنماییم کنه  توی برنامه زده بود شنبه اوج تخمک گذاریمه منم جمعه شب رابط ...

برای بچه دار شدن نیاز به همه منی نیست. به اندازه سر سوزن هم  میتونه تخمک رو باور کنه. انشاا... که بارداری

خداروشکر به خاطر همه چیز. خداباشکرت به خاطر تو دلیم. خدایا عاشقتم به خاطر تک تک معجزه های جاری در زندگیم خدایا عاشقتم

تا این ساعت پری نشدم  

به شوهرم گفتم گفت تو رو خدا ولم کن بچه نمیخوایم.

الان داره زندگیمون خوب میشه خرابش نکن😔

منم سنم داره میره بالا

برای بچه دار شدن نیاز به همه منی نیست. به اندازه سر سوزن هم  میتونه تخمک رو باور کنه. انشاا... ...

من یه ساله ازدواج کردم ،دوس ندارم بچه در بشم اخه😭😭😭😭😭😭 هنوز خونه نخریدیم و ماشین و اینا نداریم که بچه کجا بیاد دیگه ،با وایتکس تست و دادم اخه هیچی نشد 

من یه ساله ازدواج کردم ،دوس ندارم بچه در بشم اخه😭😭😭😭😭😭 هنوز خونه نخریدیم و ماشین و اینا نداریم ...

خب فعلا زوده عجله نکن ماشین و خونه هم میخری. وایتسک چیه؟؟؟

خب فعلا زوده عجله نکن ماشین و خونه هم میخری. وایتسک چیه؟؟؟

نمیدونم که والا تو اینترنت دیدم ،ادرارو با مقدار مساوی وایتکس مخلوط میکنن اگه کف کرد و موند یعنی بارداری اگه نکردم یعنی یستی ،ببینم میخوام شب بی بی چک بزنم ،۴ روز گذشته اگثرا خوندم نوشتن ۴ روز بعد گذشت وقت بزنی منفی بعد چهار و ۵ روز بعدش بزنی اکثرا مثبت میاد یعنی چی اینا😑 

خب میدونی منم خیر بچه رو میخوام نمیخوام تحت فشار باشه 😥ولی اگه حامله باشم چی 

2790
2778
2791
2779
2792