2777
2789
عنوان

وای بو زیتون اومد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورت بگردم همین ک انقدر محبت داری واسم یه دنیا ارزش داره خدا بهترینا رو نصیبت کنه❤️

فدات بشم عزیزم همچنین ایشالا بچه اتو به زودی بادل خوش بغل کنی  مادرشوهرم ایناباغ زیتون دارن اون بهم میده من اصلا نمیخرم منم زیتون دوست دارم ولی روغنشو نه از بوش بدم میاد

این دختره؟

معلوم نیس هنوز😂خداکنه سالم باشه دختر باشه بچه اولم پسره دوس دارم دختردار شدنم تحربه کنم

البته احتمال سقط دادن جفتم خونریزی داره یه طرفش کنده شده😢توکل بخدا

معلوم نیس هنوز😂خداکنه سالم باشه دختر باشه بچه اولم پسره دوس دارم دختردار شدنم تحربه کنم  البت ...

خیره ،به امید خدا سالم میاد بغلت🙏👸

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆
مامان منم می‌گفت ویار خیلی بده همش فکرت درگیرش اگه نخوری اغلبم چیزیه ک قبلا خیلی دوست نداشتی

اره دقیقا قبلا اصلا مهم نبود برام 

الان انگار خوشمزه ترین چیز در جهانه😂

این از بی شخصیتیتونه ک اون دلش میخواد اونم ی زن حامله   شما بیایین پز بدین

چقدر تو باشخصیتی ،یعنی جوری دلمو شکستی که حلالت نمیکنم .من بااستارتر شوخی کردم اسی راحت میتونع صبح بره از سوپر مارکت بخره اصلا هم گرون نیست اما من ترو هیچوقت حلال نمیکنم

مهم دله،وگرنه چشم هرروزیه بهترشومیبینه