2777
2789
عنوان

باردارم و حسی به بچه ندارم😔

609 بازدید | 28 پست

من یکماهه و خورده ای باردارم. هنوز سونوی اول رو نرفتم. نمیدونم چرا اینجوری ام. وقتی از خواب بیدار میشم یادم میاد باردارم ناراحت میشم... شوهرم خیلی هوامو داره. همه اطرافیانم خوشحالن. فقط منم که باهاش کنار نیومدم. خیلی نگرانم نکنه همینجوری بمونم...هی میگم نکنه آمادگیشو نداشتم. 5سالو نیمه که ازدواج کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار بزرگتر‌بشه  تکوناشو حس کنی اونوقت عاشقش میشی درضمن مگه میشه بعد از ۵سال ازدواج باردار بش ...

من فکر میکنم بیشتر از دوران بارداری بدم میاد اینجوری هستم.از زایمانم میترسم اما همسرم میگه شده پول قرض کنم میبرمت بیمارستان خصوصی. ولی باز یه جوری ام همش. انگار تو شوکم.

به این فکر کن که خیلیا میخوان این نعمت تورو داشته باشن ولی یا نمیتونن یا ازشون گرفته شده قدرشو بدون ...

خداروهمش شکر میکنم. شایدم چون یکماه بعداز اقدامم باردار شدم حسی به بچه ندارم... قطعا اگه خیلی انتظار میکشیدم اینجورنبودم.من فکرمیکردم بعد از عید بچه دار بشیم اما زودتر شد.

خداروهمش شکر میکنم. شایدم چون یکماه بعداز اقدامم باردار شدم حسی به بچه ندارم... قطعا اگه خیلی انتظار ...

ان شالله بسلامتی زایمان کنی عزیزم خودت ب خودت کمک‌کن که حالت خوب بشه و خدایی نکرده باعث افسردگی نشه

من‌همش ۱۰ روز بارداری رو تجربه کردم بهترین روزای عمرم بود ولی خدا نخواست ک دوقلوهام بمونن 

التماس دعا