ملکه_مغرور_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 4973 عنوان قرص ال دی یا اورژانسی باعث پریود شدن میشه؟ 5668 بازدید | 15 پست چجوری باید استفاده کرد ک پریود شد قرص اورژانسی که ۲ تاست کلا 1401/09/23 | 23:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رقص_باله2 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 4843 عزیزم ال دی میخوری ک پریودنشی. امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
ملکه_مغرور_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 4973 عزیزم ال دی میخوری ک پریودنشی. پس چند نفر گفتم خوردیم که بشیم
sogoli7713 عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 567 وای من از وقتی خوردم پریود نشدم. دوماههه الان😂😂 ی آرایشگر،تتوارتیست😎سوالی داری ازم بپرس🤗
رقص_باله2 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 4843 پس چند نفر گفتم خوردیم که بشیم اشتباه گفتن امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
zeyno۷۴۹۵ عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 678 م خوردم نشم ولی شدم ۴ برابر قبل بیشتر شدم لایکم نننکنننییید ممنون
نسیم_ممیز عضویت: 1391/08/19 تعداد پست: 14899 اگر چند ماهه پریود نشدی باید دکتر امپول بده تا به اصطلاح خودشون باز بشهاگر هم میخوای برای جلوگیری قرص بخوری چند روز بعد اتمام بسته پریود میشی
رقص_باله2 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 4843 قرص اورژانسی چی اونونخوردم اطلاعی ندارم امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
ملکه_مغرور_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 4973 اگر چند ماهه پریود نشدی باید دکتر امپول بده تا به اصطلاح خودشون باز بشه اگر هم میخوای برای جلوگیری ... دو هفتس عقب افتاده
ملکه_مغرور_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 4973 م خوردم نشم ولی شدم ۴ برابر قبل بیشتر شدم چجوری خوردی ک شدی چند تا خوردی
zeyno۷۴۹۵ عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 678 چجوری خوردی ک شدی چند تا خوردی نزدیک پدیودی بود میخاستم برممسافرت روزی یدونه خوردم روز سوم شدم نمیتونستم راه برم لایکم نننکنننییید ممنون
sarahkh عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 3814 قرص اورژانسی وقتی بخوری زودتر از موعد میشی.ال دی اکه بخوری و ادامه بدی نمیشی ولی تا قطع کنی میشی دخترم زندگیمه❤️
ملکه_مغرور_۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 4973 قرص اورژانسی وقتی بخوری زودتر از موعد میشی. ال دی اکه بخوری و ادامه بدی نمیشی ولی تا قطع کنی میشی&n ... فرقی نداره چند تا بخوری؟
sarahkh عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 3814 فرقی نداره چند تا بخوری؟ نه قرص اورژانسی که معمولا دوتا خورده میشه.ال دی هم به محض تموم شدن میشی. دخترم زندگیمه❤️