2777
2789

سلام دوستان ایا کسی هست که بعد از خوردن شیرینی جات مثل شکلات، کیک، قند، شیرینی و … دهنش بلافاصله ترش مزه بشه؟ قرص برای اسید معده میخورم ولی تاثیری نداره. خیلی بده نمیدونم چیکار باید بکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بحاطر گلوتنش؟ خب نمیشه ک نون ادم نخوره هرنونی گندم داره نون جوام همیشع با همه چی جور نیس

من سه ماه ترک کردم عادت میکنی خیلی معدم بهتر شده شکمم داره اب میشه گلوتن خیلی بده لامصب چسبه

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 

اون کربوهیدراتی که تو دهنتون مونده تجزیه میشه اسید تولید می‌کنه اون اسیدم مینای دندون رو تجزیه می‌کنه و ابن شکلیه  که دندون پوسیده میشع😬

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.
هر چی بدبختی معده است از محصولات گندمه یه مدت گندم نخور ببین معدت میشه ماه تابان

اخه نمیشه واقعا رژیم غذایی رو کامل رعایت کرد و‌ چیزی نخورد باید ادم بفهمه منشاش چیه🥺 

بخاطر باکتریه داانه  فکنم طبیعی باشه چون شیرینی با این  با کتری تجزیه میشه ترش میشه البته ...

اخه بوی بدش رو تو دهنم حس میکنم و قطعا به طرف مقابلمم بوش میرسه

بعد شیرینی دهن اسیدی میشه  معده ات ترش میکنه ینی؟

نه اصلا سوزش معده ندارم حس میکنم از زبونمه چند ساله این مشکلو دارم کلا بوی بد دهان دارم هر دکتریم میرم درمون درست حسابی ندارن 

نه اصلا سوزش معده ندارم حس میکنم از زبونمه چند ساله این مشکلو دارم کلا بوی بد دهان دارم هر دکتریم می ...

شاید هلیکوباکتری معده داری 

درموردش بخون چون این باکتری باعث بوی دهان میشه

دلایل مختلف داره بوی دهان 

لثهتراب 

دندون خراب 

مشکل کبد

مشکل معده 

سینوزیت 

شاید هلیکوباکتری معده داری  درموردش بخون چون این باکتری باعث بوی دهان میشه دلایل مختلف داره ب ...

باکتری معده نداشتم  دندونامم‌همرو‌درست کردم بازم فرقی نکرد

. ولی لثه هامو باید برم چک‌کنم شاید ازونا باشه. دکتر دندونپزشک خیلی خوب‌توی تهران که از سر وانکنه سراغ نداره کسی ؟