2777
2789
عنوان

خریدای عـیـد 🤩😍👜💄👠👗

| مشاهده متن کامل بحث + 1778 بازدید | 73 پست

ان شالله که سال ِ جدید پربرکت باشه😃😃😃😃😃

ان شالله شاد و خوش و خرم باشیم 🤗🤗🤗🤗

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه برنامه میریزم پول جمع کنم عید یه تیپ درست درمون بخرم

بعد از اول پاییز میگم فعلا زوده بابا

یهو ب خودم میام ی هفته مونده ب عید و ریالی تو کارتم نیست😐

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

من هنوز زمستونی نخریدم نگو ک خرید عیدتونو کردید😏😏

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

تا عید آیا چه شود...

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ما امسال عزاداریم عید نداریم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

هیچی ، فقط مبلامو عوض کردم و روفرشی کشدار گرفتم یه تنوعی به خونه دادم فعلا... 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾                                  

بچها شب یلدا تولدمه ۱۸ سالمه سفیدرو قرمز میدوزم یا همین سفید با شلوار بگ لی روشن مناسب سنم هستن؟قشنگن؟کدوم حوبه؟

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

از این  تاپیکا خیلی خوشم میاد هر چند اهل عید دینی نیستم 

ولی حس خرید و اینا رو دوست دارم یاد چند سال پیش میوفتم تو نینی سایت عکس خریدا رو میزاشتن برا عید 

انشاالله عید امسال عید خوب و پر از شادی و سلامتی باشه برای مردم 

و البته❤ ظهور امام زمان ❤

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 

خدارو شکر دو سالی میشه این‌مشکلو حل کردم و راحت شدم از بازارگردی بیخودی دم عید که هیچوقت خوشم نمیومد

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

فعلا به فکر یلدا هستم و امروز به ذوق پسرم رفتم چند تا نمد خریدم و خرت و پرت براش گیف انار و هندوانه درست کردم گفته برای پسرخاله هامم درست کن برای اونام درست کردم دو سه ساعت بود سر اونا بودم .....

اما خب خرید عیدم هم دارم که به وقتش انشاءالله انجام میدم 

اوف هر وقت یاد عید میفتم غصم میگیره اصلا دوس ندارم

وای دقیقا 

فکر میکردم فقط خودمم 

بعضی مهمونارو انقد تو اتاق میمونم تا برن

کاربری اصلیم تعلیق شد ، کاربری دوستمه/