2777
2789
عنوان

خریدای عـیـد 🤩😍👜💄👠👗

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 73 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تیر ماه رفتم وان یه چمدون لباس خریدم حالاها حالا ها دارم 😁😁😁

قيمت ها خوب بود؟ من چند بار از  انتاليا خريد كردم خيلي گرون بود چند سالي هست كه نرفتم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
مانتو هات رو کجا میخری؟ مانتو های مزونی خیلی گرونه

نمی‌خوام مانتو بخرم 😐😐😐  

آنقدر مانتو هم دارم که اصلا نیاز ندارم برای دو تا مهمونی مانتو بخرم 

عید هم همش رو مسافرت هستیم دید و بازدید نداریم بیشتر تیپ های مسافرتی برام مهمه که اونا مانتو نداره 😁😁😁

خانما حالا که جمعتون جمعه ، نظر بدین کوسن چه رنگی برا مبلا بگیرم

دوست داشته باشین براتون کوسن های بافتنی زیبا میبافم.

که هم خیلی شیک و جدید و توی فیلم ها ی ترک خیلی استفاده میشه. 

مرسی ک باجنبه بودی،برا چیزیم ک میخای صلوات فرستادم،انشاله خواستت با خواسته خدا یکی باشه❤️❤️

معلومه از نینی سایتیا زخم خورده ایا چیزی نگفتی که😂🥲

قربونت برم لطف کردی زنده باشی عزیزم

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
نمی‌خوام مانتو بخرم 😐😐😐   آنقدر مانتو هم دارم که اصلا نیاز ندارم برای دو تا مهمونی مانتو بخ ...

چه خوب 😁🧡

غذای مورد علاقه من سبزی پلو با ماهی و باقالللی پلووو با گردن هست 
قيمت ها خوب بود؟ من چند بار از  انتاليا خريد كردم خيلي گرون بود چند سالي هست كه نرفتم

آره خوب بود 

ببین نسبت به ایران قیمت ها خوب خیلی بهتر بود ولی نه اینکه مثلا مفت باشه من یه سرهمی خریدم به پول خودمون فکر کنم ۷۰۰ تومن میشد خیلی هم تو تن خوشگله از بس دوخت هاشون خوبه اینجا سرهمی های دوخت داخلی زیر ۱۲۰۰ نبود که خداییش اصلا دوختش هم خوب نیست 

من هر وقت آنتالیا یا کوشی آداسی رفتم در حد دو سه تا تیکه لباس خرید کردم جای خریدی نیست 

آخرین بار ۹۸ رفتم کمر آنتالیا که اصلا خود شهر آنتالیا نرفتم حوصله نداشتم برم خرید ولی وان چیزی نداره فقط به درد خرید میخوره 

آره خوب بود  ببین نسبت به ایران قیمت ها خوب خیلی بهتر بود ولی نه اینکه مثلا مفت باشه من یه سره ...

ممنون از توضيحتون ،وان نرفتم تا به حال 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر