2777
2789
عنوان

خریدای عـیـد 🤩😍👜💄👠👗

| مشاهده متن کامل بحث + 1791 بازدید | 73 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولی مناسب تره، دومی هم شیکه ولی ی کم خانمی

مامانمم گفت دومی مناسبت نیست

مرسی عزیزم

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
من هنوز زمستونی نخریدم نگو ک خرید عیدتونو کردید😏😏

چند روز پيش به شوهرم گفتم ميخوام بوت بخرم گفت خواب موندي زمستون داره تموم ميشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
بعدشم عمه میشی و کلااا به فنا میری😂😂شوخی بود عزیزم

همونو بگو😂😂🥲

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
تیر ماه رفتم وان یه چمدون لباس خریدم حالاها حالا ها دارم 😁😁😁

مانتو هات رو کجا میخری؟ مانتو های مزونی خیلی گرونه

غذای مورد علاقه من سبزی پلو با ماهی و باقالللی پلووو با گردن هست 

پارچه زخیم چرم میخرم برا خودم میدم کت بدوزن باشلوار و کفش شال و کیفم و جورابم دارم

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔
چند روز پيش به شوهرم گفتم ميخوام بوت بخرم گفت خواب موندي زمستون داره تموم ميشه

ای خواهر دلم خونه خاک توسرشون با این قیمتاشون

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
خدارو شکر دو سالی میشه این‌مشکلو حل کردم و راحت شدم از بازارگردی بیخودی دم عید که هیچوقت خوشم نمیومد

اتفاقا خودم هم دوست دارم خرید خارج از فصل باشه چون عید یا مناسبت ها تا دلتون بخواد قیمت ها بالا میندازن به ملت 😐

خودم هنوز مشخص نیست چی بخوام فعلا هم بازار همه لباس پاییزه و گرمه حتی بنظرم اگه کسی برای سال آینده لباس گرم نیاز داشته باشه آف امسال خرید کنه بهتره تا سال دیگه، ولـی خب چه میشه که اوضاع همه خراب به زور میتونن لباس بگیرن چه برسه ب سال دیگه 😔

کاربری سابق برای دوستانی که میشناسن jojegg 🐥( تاپیک پس انداز...)