2777
2789
عنوان

کلافه شدم دیگه😭

421 بازدید | 26 پست

دوستان من نزدیک ۵ _۶ ماهه هر چیز خجالت اوری یا سوتی چیزی میدم (حتی خیلی کوچیک ک مهمم نباشه)بعد هی تو ذهنم مرور میشه ذهنمو درگیر میکنه امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم😢

مثلا فک کنین ۷ _۸ ماه پیش یکی سر زده اومد خونمون خونه یک بهم ریخته بود چن ماهه عین خوره افتاده تو ذهنم ک وای حالا چی فکر میکنه راجبمون وووو😭😭😭

هررررر روز ب این چیزا ساعت ها فکر میکنم ذهنم درگیر میشه جوری ک نمیتونم درس بخونم(کنکوریم)

یا مثلا ۶ ماه پیش یه خاستگار برام اومد ک آشنا هم بودم همو دیده بودیم من اولش ناز کردم قبول نکردم تا اینکه ب زور خودشون اومدن نمیدونم چیشد ک یه روز بعد ک زنگ زدن بله بگیرن بله رو ک گرفتن چند ساعت بعدش زنگ زدن ک پشیمون شدن😑

درگیری ذهنی منم از اون موقع شروع شد 😭

وای نشخوار فکری داری هیلی ازار دهنده اس 

منم دارم کنترلش میکنم

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

دچار وسواس فکری شدی افکار بد رو تو ذهنت نشخوار میکنی باید بری پیش روانشناس از اون کمک بگیری نه از بچه های نی نی سایت بعدشم شک نکن اون خواستگاری به صلاحت بوده که نشده عزیزم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر دیگران برات مهم تر از افکار و اعصاب و آرامشته

مگه رباتی که همیشه خونت براق و تمیز باشه خب پیش میاد

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

منم عین خودتم 

جالبش این جاست که چند روز پیش رفتم توی صف مدرسه قرعه کشی کنم و ناظم گفت از بین عدد ۲۰ تا ۳۰ بگو من حواسم نبود گفتم ۱۸ مثل خوره افتاده به جونم   

دوستان عزیز کاربری دست دو نفره.                                       من موفق میشم ،،،،،،،، دکتر آینده ام
دچار وسواس فکری شدی افکار بد رو تو ذهنت نشخوار میکنی باید بری پیش روانشناس از اون کمک بگیری نه از بچ ...

میدونم من واقعا زیادم ازش خوشم نمیومد ولی همش با خودم میگم مگه من چیم از اون کمتر بود ک اینجوری کردن😢

چجوری تورو خدا بگو😭

هیچی هر چی ازارام میده به خودم میگم به درک بابا 

فردا میشینم براش غصه میخورم بعد اون بردا هیچویت نمیاد چون تا فردا میشه دوباره میگم فردا 

و سریع فکرمو منحرف میکنم مثلا یه اهنگ میذارم 

یه کتاب که فهمش سخته برمیدارم یه پاراگرافشو میخونم 

رادیو گوش میدم 

پادکست میذارم میرم پیاده روی 

دیگه عادت کردم تا میاد تو سرم اون مورد ازار دهنده ،مغرم سریع میگه فردا و فکرم میره یه جا دیگه 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
😢

بچه های مدرسه مسخرم نکردن و اصلا حرفی نزدن در اون مورد ولی با میکروفون سوتی دادم     

از مدرسه خجالت میکشم

دوستان عزیز کاربری دست دو نفره.                                       من موفق میشم ،،،،،،،، دکتر آینده ام
میدونم من واقعا زیادم ازش خوشم نمیومد ولی همش با خودم میگم مگه من چیم از اون کمتر بود ک اینجوری کردن ...

شایدم خودشون دیدن که کمترن و نمیتونند در سطح تو و خونوادت باشند و بیخیال شدند مثلا سر مهریه یا ...

بچه های مدرسه مسخرم نکردن و اصلا حرفی نزدن در اون مورد ولی با میکروفون سوتی دادم     &n ...

منم خیلی اینجور موارد برام پیش اومده 

واقعا بعضی وقتا ارزو مرگ دارم

من قبلا اینجوری نبودم بزرگ ترین اتفاقات میفتاد اصن فراموش میکردم ولی الان همه چی آزارم میده خسته شدم

منم خیلی اینجور موارد برام پیش اومده  واقعا بعضی وقتا ارزو مرگ دارم من قبلا اینجوری نبودم بزر ...

من میخوام خودم رو بکشم 

یعنی اعصابم خیلییییی ضعیف شده   

شایدم خودشون دیدن که کمترن و نمیتونند در سطح تو و خونوادت باشند و بیخیال شدند مثلا سر مهریه یا ...

اونا از لحاظ مالی خییییییلی از ما بالاترن 

ولی خود پسره واقعا در حد من نبود