2777
2789
عنوان

کلافه شدم دیگه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما اگر جای پسرا بودی چکار میکردی ده جا میرن خواستگاری تا یکی بهشون بله بگه تهش هم میگن عشقم تو اولین کسی هستی که برای زندگی میخوامش و رفتم خواستگاری 

نگاه کن این چیزا تو خواستگاری سنتی طبیعیه 

تازه خیلی دیدم که نامزد کردن پسر گفته نمیخوام 

دختر میگه به کتفم 

دختر تو عالی هستی اگر اون نظرش برگشته از ترسش بوده نه از بد بودن تو 

نگاه کن اگر از اول نمی‌خواستم نمیومدن اگر بدشون اومده بود جوری میرفتم که اصلا جواب نمیخواییم 

اینا در برابر تو کم آوردن 

فکر نکن فلانی اینطور بود و انوطور بود اما من چی تو از ته دیگران خبر نداری و خودتم دست کم میگیری 

اونا از لحاظ مالی خییییییلی از ما بالاترن  ولی خود پسره واقعا در حد من نبود

پول مهمه اما همه چی نیست 

من خودم یه خواستگار خیلی پولدار داشتم منو که دید دقیقا شنیدم به داداشش خیلی آروم گفت نه با من نمیمونه از من سر تر 🤣🤣🤣🤣

خیلی هم پول داشت حیف شد 

من میخوام خودم رو بکشم  یعنی اعصابم خیلییییی ضعیف شده    

عزیزم 😔 چرا فکر میکنی به این دلیل که اعصابت ضعیف شده باید از جونت بگذری؟ یاشایدم اصطلاحا اینو گفتی نمیدونم ولی هیچ چیزی انقدر مهم نیست که انسان بخواد به مرگ خودش فکرکنه گلم 

از دیگران شکایت نمی‌ کنم،بلکه خودم را تغییر می‌ دهم  چرا که کفش پوشیدن راحت‌ تراز فرش کردن دنیاست..🌹🍃
منم خیلی اینجور موارد برام پیش اومده  واقعا بعضی وقتا ارزو مرگ دارم من قبلا اینجوری نبودم بزر ...

از زمانی که خواستگارتون یهو پشیمون شده و دلیلش رو نمیدونی اینجوری شدی یا ازقبل گلم؟

از دیگران شکایت نمی‌ کنم،بلکه خودم را تغییر می‌ دهم  چرا که کفش پوشیدن راحت‌ تراز فرش کردن دنیاست..🌹🍃
هیچی هر چی ازارام میده به خودم میگم به درک بابا  فردا میشینم براش غصه میخورم بعد اون بردا هیچو ...

میدونستین دارین یکی از تکنیکهای درمانی خیلی خوب روانشناسی رو استفاده میکنید 😃👌

میدونستین دارین یکی از تکنیکهای درمانی خیلی خوب روانشناسی رو استفاده میکنید 😃👌

قوربونت برم من 😘😘

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
دقیقا از اون موقع شدید شد😢

عزیزم این اتفاق باعث شده اضطرابتون آشکاربشه گاهی وقتا یه مشکل که ریشه درکودکیمون داره بایه اتفاق خاص دوباره سرباز میکنه حالا یا بصورت ژنتیکی ما اون مشکل رو داریم یا بعلت اتفاقاتی که ازسرگذروندیم ...این کنسل شدن بدون علت که البته علتش واسه شما مشخص نیست باعث شده این مشکل درشما شعله ور بشه ...و کم کم به هرمسئله ای تعمیم پیداکرده اگه زودتر درمانش نکنید به هرچیز بی اهمیت وهرمسئله کوچیکی بدترین فکرواستون پیش میاد دچار نوشخوارهای فکری کلافه کننده میشید که تامدتها رهاتون نمیکنه با کمک گرفتن از تکنیکهای درمان شناختی رفتاری میتونید به خودتون کمک کنید البته بامراجعه به یه مشاور خوب یا بابالاتربردن آگاهی و بینشتون نسبت به این مشکلی که واستون پیش اومده