2777
2789
عنوان

درد پریودی

74 بازدید | 7 پست

من خیلی درد دارم تو پریودی ب طوری ک ۹ونیم‌صبح شدم ۳ بعد ازظهر یکم اروم شدم دوباره درد دارم ۳ ردزه ی ردز قبل پریودی دوروزم هس تو پریودی بدجور درد دارم ک با گریه همراهه شیون میزنم‌مفنامیک اثر نمیکنه چیکار کنم کمککک

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وای بحدا من صب ساعت ۴ رفتم سرم زدم اصلا ۴ تا مسکن توی ۱۲ ساعت قبلش خوردم هیچ کاری نکرد برام انگار گچ خوردم:( 

احساس میکردم هیچ خونی توی بدنم وجود نداره انقد فشارم پایین بوددددد وقتی میخام پریود شم از زندگی سیر میشم اوف

وای بحدا من صب ساعت ۴ رفتم سرم زدم اصلا ۴ تا مسکن توی ۱۲ ساعت قبلش خوردم هیچ کاری نکرد برام انگار گچ ...

اصلا یجوریم دوستام تو مدرسه همه پریود میشن عادین حالا من میشم‌همه میفهمن مدیر میفهمه اصلا نمتونم برم مدرسه یجوریم خوشبحالشون

اصلا یجوریم دوستام تو مدرسه همه پریود میشن عادین حالا من میشم‌همه میفهمن مدیر میفهمه اصلا نمتونم برم ...

وای منم همیشه حسرت میخورم😭 همیشه میگم اگ زایمان نصف پریود من درد داشته باشه هیچکس نمیتونه بچه بیارع😁