2777
2789
عنوان

قد خواستگارم

633 بازدید | 21 پست

بچه ها امروز باهاش رفتم بیرون 

همه چیش خوبه خانوادش چهرش، بگو بخند بود و مودب 

هم سطح خودمه نقریبا افکارش تحصیل کردست 

کاریه ،فنی و زرنگه 

فقط یه مشکل داره یه مشکل 

اونم اینکه قدش از من ۲ سانت کوتاه تره 

خجالت کشیدم بگم بیا قد بگیریم 

هم قد بنظر میایم من یکم بلندترم من یک و هفتادم 

چیکار کنم ینی ،حس خوبی بهش دارم ولی میگم نکنه این قد مشکل ساز شه

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

منم خواستگارام یا هم قدم بودن یا کوتاه تر 😐 تازه من ۱۶۳ ام

الانم شوهرم خوبه به شرطی که کفشم پاشنه نداشته باشه

ولی در کل تفاهم خیلی مهم تره هیکل جاریم دوبرابر برادرشوهرمه و هم قدن ولی همو دوست دارن

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ديگه وقتي ديت اول به دلت نشسته و كوتاهيش تو ذوقت زده، همين اول باهاش كات كن 🚶🏻‍♀️

به دلم نشسته اتفاقا 

کلی گفتیم و خندیدیم و البته حرفای جدیم زدیم حس خوبی بهش دارم 

میگم نکنه الان تند برم نفهمم بعدا مشکل ستز شه

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

عزیزم باید ببینی خودت چطور شخصیتی داری ، اگر میدونی قرار نیست هرروز این اختلاف قد رو به چشم بیاری ، پس مشکلی نداره ، خودت ماشالا قدت بلنده برای ی مرد قد متوسطی هست.همه ی معیار های خووب تو 1 نفر جمع نمیشه

دوسانت مشکلی نیست لطفااا لگد به بختت نزن

ینی بعدا اوکی میشم 

الان اوکیما مشکلی ندارم میگم نکنه بعدا مشکل ساز شه

عزیزم بستگی داره قد چقد واست مهم باشه 

مثلا من قدم بلنده و قد بلند همسر ایندمم واسم ملاک خیلییی مهمیه 

ولی شما اگه زیاد رو این موضوع حساس نیستی باهاش ازدواج کن ♥️

خدا دوباره شمارو سرپا می‌کنه ، دقیقا مقابل کسایی که شمارو شکستن ! (:
عزیزم باید ببینی خودت چطور شخصیتی داری ، اگر میدونی قرار نیست هرروز این اختلاف قد رو به چشم بیاری ، ...

دقیقا همینه مشکلم 

میگم ایا من انقد قوی هستم که اصلا این موضوعو نبینم و مهم نباشه واسم 

عزیزم بستگی داره قد چقد واست مهم باشه  مثلا من قدم بلنده و قد بلند همسر ایندمم واسم ملاک خیلیی ...

منم مثل شما حساس بودم میگفتم بلند باشه 

با ایشون که بیرون رفتم هیییچ مشکلی نمیبینم جز این یدونه 

پسر خوبیه مسولیت پذیره ،خانواده داره ،پختست ،درکش بالاست فقط میگم قدش نکنه بد باشه

از چه لحاظ مشکل ساز بشه؟  اختلاف قدتون خیلی مشخص؟

نه هم قد بنظر میایم من یکمی بگی نگی بلندترم اونم ب چشم نمیاد زیاد

اسی یه سوال بپرسم خاستگارت سنتی هست ؟  قبلا گفته بودی دعا گرفتی میخوام بدونم تاثیر دعا بوده ؟

والا دعا گرفتم ولی این از سه سال پیش خواستگارمه 

امسال زیاد اصرار کردن اجازه دادم بیان