zmehraban مدیر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6839 عنوان بفرماتو.. 😻😘🌺🥰💖 | مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 80 پست همین الانهوا چطورهخوراکی چی میخورینمشغله دارین یا ریلکسین الانمهمونید یا مهمون دارین.. خودم زیر پتو جلو تی وی تازه چای خوردم دلم میخاد برم بیرون ولی سرده.. ازخدا تنی سالم برای عزیزانم و جیبی پرپول میخام و فرزندانی دوقلو😻برا شمام هر چی تو دلتونه🌿🥰💚 کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺 1401/09/23 | 17:47 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیمو_شیرین۷۸ عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 150 هوا متعادلهن مهمونی ام ن مهمون دارمیه چیزی دلم میخواد بخورم ولی نمیدونم چی میخوام پاشم شام درست کنم همسری تا یک ساعت دیگه میاد خونهجلوی تلوزیون لم دادم😁
zmehraban مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6839 هوا سرده منم زیر لحاف تو نی نی سایت برای فرار از فکرایی که مغزمو میخورن واقعا اینجا نعمتی بزرگه😅😂 کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
zeibaybeidar عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 3422 دراز کشیدم رو تخت کنار پسرم خونه بکم بهم ریخته شام گذاشتم فقط سرکه سیب زدم دیشب به صورتم صورتم قرمز قرمز شده با جوشای ریز کنار لبم پوستش زبرشده شدید
freshte_behnam عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 496 خنکه بندرعباس سرد اونجوری نمیشه آرایشگاهم مشتری دارم دلم چایی میخواد نمیدونم باردارم ... چ جالب 😂
zmehraban مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6839 هوا سرده کنار شارژر دراز افتادم تو نی نی سایت پرتغال دارم میخورم مهمون ندارم خونم نیمه تمیز ظرفا ... عهههه منم ظرف ظهرم مونده شامم ندانم چ پزم😂😅تو نی نی سایت میچرخم کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
تودل عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9628 هوا متعادله ن مهمونی ام ن مهمون دارم یه چیزی دلم میخواد بخورم ولی نمیدونم چی میخوام پاشم شا ... چی بپزیمبه منم بگو منم شوهرم یه ساعت دیگ میرسه امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
m1a2r3 عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 640 هوا ابری ،بچه ها گوشی م ازم گرفتن دوری نیم ساعت بازی میکنن بلاخره تونستم گوشیم ازشون بگیرم بیام تو نی نی سایت 🥴شلغم رو گاز منتظریم
eleno عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 16586 خنکه بندرعباس سرد اونجوری نمیشه آرایشگاهم مشتری دارم دلم چایی میخواد نمیدونم باردارم ... من چای ریختم بفرما فقط حیدر امیرالمومنین است اللهم عجل لولیک الفرج
zmehraban مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6839 گشنمه با مامانم بحث کردم 😂 اتاقم هم کفیثه پاشو یچی بخور تلف نشی 😂بعدم یهچای تازه دم نوش کن و بیفت ب جون اتاقتتت 👏🏻👏🏻 کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
zmehraban مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 6839 چه تاپیک نابی دمت گرم اسی ممنونم عزیزم🥰😘🌺🌿 کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
لیمو_شیرین۷۸ عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 150 چی بپزیم به منم بگو منم شوهرم یه ساعت دیگ میرسه من میخوام پلو مرغ درست کنم غذای مورد علاقه شوهرمه ما همون ساعتای ۸ و ۹ شام میخوریم آماده میشه تا اونموقع
تودل عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9628 عهههه منم ظرف ظهرم مونده شامم ندانم چ پزم😂😅تو نی نی سایت میچرخم چی بپزیم حالاالان شوهره برسه خودم بزنم به مریضی بگم چیزی نپختم☹ امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻