2789
عنوان

بفرماتو.. 😻😘🌺🥰💖

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 80 پست
هوا تقریبا سرده  رو صندلی جلو میز کارم نشستم  لبو میخورم  میخوام جایی بریزم و دیگ ...

و این زندگیست.. آرام و روح نواز.. 🌺🌿

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

هوا سرده

کنار شارژر دراز افتادم تو نی نی سایت

پرتغال دارم میخورم

مهمون ندارم

خونم نیمه تمیز ظرفای ناهارم نشستم

شام موندم چی بپزم☹

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گشنمه با مامانم بحث کردم 😂 اتاقم هم کفیثه

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺
حالم خوبه، منتظرم شام آماده بشه بخوریم، در حال استراحت

به به نووش جان 😻

شام چی پختی

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
من کیکم آمادس خونم تمیزه شامم میخام برا بچه هام پیتزا درست کنم ولی خودم گردن درد امونمو بریده🤧 مهم ...

به به کدبانو جان 😻

خدا قوت👏🏻

ان شاءالله سلامت باشی

هوا سرده  بچه ۱ سالم خوابیده  منم زیر پتو گوشی ب دست میخوام بخوابم ولی نمیتونم احساس تنه ...

عزیزم یه فنچ خوشمل😻😘 کنارته تنهایی چرااا

به به کدبانو جان 😻 خدا قوت👏🏻 ان شاءالله سلامت باشی

قربونت گلم همچنین شما

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
شوهر جان دوباره مریض شده از صبح هم براش سوپ پختم از مرغ الانم فرستادمش دکتر سرم بزنه خیلی ناله هست&n ...

اگه آنفولانزاس سرم خیلی خوبه منم بدجور گرفتم سرم معجزه کرد 

خسته نباشی بانو🌿🌺👏🏻

به به نووش جان 😻 شام چی پختی

ممنون، ماهیچه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
چی پختی 

ماهیچه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)