2777
2789
عنوان

حرف های ک تو دلته رو بیابزن

76 بازدید | 8 پست

از وقتی دیدمت دیگر خودم نبودم از وقتی ک دیدم قلبم برات چنان میتپه فهمیدم عاشقت شدم این همه حس خوب رو ب تو داشتن خیلی برام شیرینیه کاش این دیدن ها همیشگی باشد نمیدونم دیگه باید ازکی باید عادت کنم ب نبودنت ک برای خودم عزاداری کنم ک فراموش کردنت سخت نباشه /کاش بشه لحظاتی باهم باشیم هرچند گذری باشه ولی برای من یه عمر خاطره اس 

کاش خودت اعتراف کنی ک عاشق من شدی اون روز دیگه دیر نشده باشه برای همه چیز  

من این حرفا تو دلم مونده بود

بگو یا زینب بگو یا حسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا چرا من انقد ساده و زود باورم، چرا گذاشتم یه آدم برای بار دوم قلبمو بشکنه آخه چرا ب حرفاش اعتماد کردم،،، دلم میخاد اگه الان با کسیه اون دختره بزنه قلبشو خورد کنه تا بفهمه درد منو .... امیدوارم بیاد زنگم بزنه بگه غلط کردم بیا دوباره باهم باشیم تا منم بگم گمشو

نمی‌دونم ازدواجم کارش تمومه یا نه اما تو بد جایی هستم ….

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

خیلی اذیتم کردید 

مثلا فکر کردید من جلوی پیشرفتاتون رو میگیرم؟؟ 

از روز اولی که اومدم اینجا باهام لج کردید 

من فقط یه دختربچه کوچیک بودم که سعی میکردم باهاتون خوب باشم و بهتون عشق بدم و بهتون احترام بذارم 

الان من رفتم من نموندم فقط دلم میخواد بدونم با حرف من چی گیرت اومد ؟؟ 

اون همه دو به هم ریزی کردی و شخصیتمو له کردی چی گیرت اومد 

میدونی گاهی فکر میکنم دست خودتم نیست 

یه سری کمبود  و عقده دارید که مجبورید سر بقیه خالی کنید 

الان من خوبم من راضیم من دوستایی دارم که با دنیا عوضشون نمیکنن 

برعکس شما جای دو به هم ریزی هوامو دارن نمی دارن کسی اذیتم کنه بهم عشق و محبت میدن 

ولی  از بودن با شماها یه چیزی یاد گرفتم اینکه نباید اینقدر ساده بود دنیا مثل قصه ها نیست باید یاد گرفت گاهی گرگ بود چون ممکنه گیر کفتار هایی مثل شما بیفتم 

در هر صورت درس بزرگی دادی بهم مرسی 

آخیشششش راحت شدم

روزمرگی های یک پرستار .... من دوست دارم با شما دردو دل کنم 🙂🌈....بنویسید امیدوارترین بودیم آن زمان که تن هایمان آغشته درد و زخم بود ....عکس پروفایلم خودم نیستم ⭐آقایون محترم سایت درخواست ندید و توی تاپیکام شرکت نکنید...