2777
2789
عنوان

خیلی از خواهرم ناراحتم

358 بازدید | 10 پست

خواهرم هر بار که با مامانم یه بحث‌کوچک ‌میکنم میپره وسط طرف مامانم رو میگیره و‌با این جانب داریش اون بحث کوچیک رو به یه بحث بزرگ تبدیل میکنه  و همه ی ما خواهر برادرا رو با مامانم بد کرده ، هر بار پشت سر یکی از ما با مامانم میشینن غیبت میکنن … حتی مامان و بابام بحث میکنن میپره وسط طرف مامانم رو میگیره ، امروز خونه ی مامانم بودم سر یه مسئله ی خیلی بیمزه بحثمون شد یه بحث خیلی کوچیک و ابلهانه خواهرم پریده وسط که نمیبینی مامان حالش بده مامان مریضه ( حالا مامانم دندونش رو کشیده و هی خواهرم جو میده  منم ناراحت شدم و کلا سکوت کردم رفتم توی اتاق ، بعدا بهش گفتم تو چرا توی رابطه ی من و مامان دخالت میکنی ، ما داریم مثل یه مادر فرزند با هم صحبت میکنیم تو میپری وسط بحث‌ما ، من رو آدم بده میکنی خودت رو آدم خوبه ، کفت من جانب حق رو میگیرم  ، گفتم تو قرار نیست طرف کسی رو بگیری گفتم ما بحث‌میکنیم دو دقیقه دیگه یادمون میره اما تو این وسط رابطه یه ما رو خراب میکنی همون قدر مامان ،مامان من هم هست تو‌حق نداری رابطه ی ما رو خراب کنی . ازش ناراحت شدم اومدم خونه خودم ، اخرش هم گفت برو به رفتارای بدت فکر کن ! 😳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وقتی یبار دیگه بحثتون شد خدایی نکرده و اومد خودشو انداخت وسط بگو نگفتم خاک انداز خودت وسط بینداز بعد یگه سکوت کنه اگر اون کشش داد بگو بسه نمیبینی نمیخوام مامان ناراحت شه

و منی که با آبجیام مامانمو حرص میدیم هممون میریم تو یه تیم بابامم میاد تو تیم ما ولی گل به خودی میزن ...

اخه کلا هر دو مدل خوب نیست ، دو نفر بحث‌میکنن بعد اشتی میکنن اما اونایی که این وسط جانب داری میکنن رو آدم یادش نمیره

اخه کلا هر دو مدل خوب نیست ، دو نفر بحث‌میکنن بعد اشتی میکنن اما اونایی که این وسط جانب داری میکنن ر ...

مامانت بزرگتره عاقل تره نباید به حرف خواهرت از تو کینه کنه اسی میگم چرا اینقد با مامانت بحث میکنی حالا بحث نکن

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

اهه منم یه خواهراین مدلی دارم خودشیرین وعوضی همه هم میپرستنشون 

دقیقا خواهرم همین مدلی خود شیرینه کاری کرده که اگر‌ ما اون مارها رو نکنیم مامانم ناراحت میشه ، مثلا مدام خرج مامانم میکنه ، من که نمیتونم پول شوهرم رو ببرم مدام خرج  مامانم کنم ، مامانم نمیفهمه که اون ازدواج نکرده اختیار پولش رو داره ، مدام خرید های خواهرم رو توی سر ما‌میزنه

دقیقا خواهرم همین مدلی خود شیرینه کاری کرده که اگر‌ ما اون مارها رو نکنیم مامانم ناراحت میشه ، مثلا ...

اهههه بخدا مامانه منم همینه هی میگه فلانی همچین چیزی خرید برام همچین کاری کرد خیرببینه هی دعاش میکنه واونی ک وضعشون خوبه ومنی ک خونه مادرشوهر بابچه کوچیک نشستم مدام توسرمن میکوبوندش بیا عشقم بغلم تا باهم گریه کنیم

مامانت بزرگتره عاقل تره نباید به حرف خواهرت از تو کینه کنه اسی میگم چرا اینقد با مامانت بحث میکنی حا ...

اخه بحث‌که میگم بحث مسخره مه مادر دختر میکنن ( دعوا نه ، من با مامانم خیلی صمیمی ام) مثلا از دیشب خونشون بودم چون دندونش رو‌کشیده بود دیشب گفتم شام‌درست نکنه و کلا هیچی نخوردم ، اکروز ناهار مامانم خورش اسفناج درست  میکرد من میگفتم من بدم میاد ، مامانم گفت به خواهرت قول داذم منم گفتم خب‌ سارا هر روز اینجاس منم که الان اینجام ، مامانم هم گفت خب بگو چی بزارم گفتم خب الان میپرسی الان که خورش نصفش رو درست کردی 😒خواهرم پزیده وسط نیمبینی مامان حالش خوب نیست دندونش رو کشیده گفتم خب میگفت خودم غذا درست میکردم اونم گفت تو الان اصلا نباید غذا بخوای  ‌بعد به مامانم گفت مامان اصلا ما هیچی نمیخوریم هیچی درست نکن منم دیگه هیچی‌نگفتم‌ و‌ نهار نداشتیم منم از کرج اومد تهران با شکم گرسنه 🤓 اونا هم به روی خودشون نیاوردن و نشستن ناهارشون رو خوردن