2777
2789

من فقط شکر رو حذف کردم. شیرینی و کلا هرچی توش شکر داره. خیلی تاثیر داشت. من ۶۰ کیلو بودم الان ۵۰ هستم.

کالری شماری هم کردم.و پیاده روی.

از رژیم های سفت و سخت آدم کمتر نتیجه میگیره.

منظورم این رژیم هایی هست که کل هفته برنامه میدن چی بخور چی نخور.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط شکر رو حذف کردم. شیرینی و کلا هرچی توش شکر داره. خیلی تاثیر داشت. من ۶۰ کیلو بودم الان ۵۰ هست ...

فقط پیاده روی؟؟

هر روز میرفتی؟ چقدر؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

فقط پیاده روی؟؟  هر روز میرفتی؟ چقدر؟؟

اره فقط پیاده‌روی.

یک روز درمیونو دیگه میرفتم.

نیم ساعت ۴۵ دیقه. تو پارک تند قدم میزدم.

چربی شکمی داشتم که خیلی سختتره آب کردنش نسبت به لاغری کلی.

خیلی هم پیگیر نبودم. ولی رو شیرینی نخوردن و اینا واقعا رعایت میکردم. یکی دوهفته انجام بدی روتین درمیاد.

کرفس خیلی کمک کرد. برنامه کالری شماری. الانم ناهار و شام بیشتر از ۱۵۰گرم برنج نمیخورم. 

غذاهای فست فودی و اینا هم به خاطر سلامتی نمیخورم.

کلا نگا کن باید کالری غذاهارو مدنظر داشته باشی.خیلی مهمه.

یک روز درمیونو دیگه میرفتم. نیم ساعت ۴۵ دیقه. تو پارک تند قدم میزدم. چربی شکمی داشتم که خیلی سختتر ...

منم باید تنبلی رو بزارم کنار و هر روز برم پیاده روی‌

مرسی که انقدر کامل توضیح دادی. 

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اره فقط پیاده‌روی. یک روز درمیونو دیگه میرفتم. نیم ساعت ۴۵ دیقه. تو پارک تند قدم میزدم. چربی شکمی ...

شیرینی بلای جونمه.

خیییلی دوست دارم

منم باید تنبلی رو بزارم کنار و هر روز برم پیاده روی‌ مرسی که انقدر کامل توضیح دادی.  

خواهش میکنم گلم 🙏🥰

یه سایتی هست اگه قد و وزن تو بزنی بهت میگه چقدر کالری در روز نیاز داری. خیلی راحت اینجوری کالری بیشتر دریافت نمیکنی که بره چربی شه

سایت : https://zoomlife.ir/bmr-calculator.html

شیرینی بلای جونمه.  خیییلی دوست دارم

منم عاشق شیرینی بودم، ولی سلامتی مهم تره.

الانم اونقدر خودمو عذاب نمیدم اگه شیرینی جلوم باشه یه دونه کوچولو برمیدارم مثلا هفته ای یه بار مهمونی ای چیزی باشه.

ولی قبلا من بدون حساب شیرینی میخوردم. الان اونقدرم دیگه بهش علاقه ندارم.

راستی خرما و توت و عصل طبیعی خوردن شون در حد اعتدال بد نیست. شیرینی شون برای نگه داشتن قند خون لازمه. فقط شکر و شیرینی مصنوعی مضرن.