2777
2789

البته خدایی نکرده زبونم لال کاش هیشکی جا دوست من نباشه دوستم ۲۳سالشه ی دختر ۶ساله داره  خونه مادرشوهرش زندگی میکنه که خیلی اذیتش میکنن عصابش خرابه ی بچه هم بعد دخترش انداخته الان دخترش سرطان خون داره مریضه ناخاسته حامله شده خودش میخاد بندازه ولی من میخام منصرفش کنم  من میترسم خدا قهرش بگیره ازش ولی شرایطشم خوب نیست

بهش بگو فکر کن اون اولی انداختی خدا قهرشو با مریضی دخترت نشون داد این یکی رم بندازی چی میشه؟ 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

:(

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله

چه قدر مشکل داره. وضع مالی‌شون هم خوب نیست؟ حمایت از یه بیمار سرطانی خیلی انرژی مادی و معنوی میگیره. به نظر من ممکنه با اون بچه خوب رفتار نشه ولی از طرفی میتونه انرژی خوبی یه زندگی‌شون بده. من اگه از نظر مالی توانش رو داشتم نگه می‌داشتم. 

خدا بهشون سلامتی بده. هعی. 

خدا کمکش کنه

من تو بدترین شرایط بودم شوهرم تهران من خونه پدرم ماه ب ماه همونمیدیدیم خرجیمو خاتوادم میداد خداخاسته باردارشدم...شوهرم شبا توپارک بود پول برا کرایه خونه نداشتیم.ولی سقط نکردم...توکل کنه بخدا فقطططططط

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

نه نندازه. خدا قهرش میاد . انشالله خدا به اولی هم شفا بده. ولی همه میدونن یکی از راههای درمان با استفاده از سلول بنیادی خواهر و برادره شاید خدا به واسطه این بچه به اون یکی هم شفای کامل بده

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بهش بگو فکر کن اون اولی انداختی خدا قهرشو با مریضی دخترت نشون داد این یکی رم بندازی چی میشه؟ 

عزیزم بهتره تو کار خدا دخالت نکنیم و الکی مسائل رو بهم ربط ندیم شما خودت پیش خدا بودی ک فهمیدی بخاطر سقط  بچه اولیش سرطان خون گرفته

همسر مهربونم، عشق قشنگم، هر لحظه هر ثانیه با یاد تو نفس میکشم، دنیای منی.😍❤️👩‍❤️‍👨.        کاربری سوممه🙁
سرطان خون پیوند میخواد اکثروقتا.شاید خدا داره راه نجات دهترشو بش نشون میده.بهترین پیوندو میشه از خوا ...

واقعا ؟من اصلا اطلاع ندارم ینی اگه پیوند بزنن خوب میشه؟

عزیزم بهتره تو کار خدا دخالت نکنیم و الکی مسائل رو بهم ربط ندیم شما خودت پیش خدا بودی ک فهمیدی بخاطر ...

عزیزم شاید بنارو بر این بذاریم اونم شاااید

بعد هم حتما حکمتی درش بوده و هست... هیچ کار خدا بی حکمت نیست 

بقول بعضی دوستان شاید اون بچه بشه کمک برای اینکه ازش سلول بنیادی بگیرن برای پیوند زدن به بچش... 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید