2777
2789
دو ساعت قبل آز باید بیدار باشی رابطه و تحریک سینه نباید داشته باشی شب قبلش و اینکه استرس نداشته باشی ...

خب من خوندم 6تا 8ساعت قبلش باید بخوابی.وهمه شرایط رو رعایت کردم.ولی من فقط تقریبا 5 ساعت خوابم برد.به نظرت ازمایش بدم یا بندازم روز دیگه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من خوندم 6تا 8ساعت قبلش باید بخوابی.وهمه شرایط رو رعایت کردم.ولی من فقط تقریبا 5 ساعت خوابم برد.ب ...

فکر نمیکنم مشکلی باشه اصلش همون تحریک نشدنه و استرس و دوساعت قبله ...میتونی برو از مسئول آزمایشگاه بپرس خیالت راحت بشه

خواهش میکنم عزیزم نگران پرولاکتینت نباشه چیز مهمی اصلا نیست فقط درمان رو اگر بالا هست پشت گوش ننداز ...

قبلا بالا بود دارومصرف کردم الان بعد دو ماه که داروم قطع شده میخوام بازم چک کنم .گفتم بندازم فردا بهتره.امروز خوابم رو تنظیم کنم شب خسته باشم بخوابم.فردا هم پنج پریودیمه و نتیجش درسته .قربونت برم مرسی از راهنماییت