2789
عنوان

عروسی بگیرم؟

425 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها من تو این شرایط کنونی میخوام یه عروسی کوچیک خانوادگی بگیرم برم سر خونه زندگیم چون کسی دلو دماغ جشن بزرگ نداره ولی تالار که تعداد کم قبول کنه پیدا نمیکنم تهران جایی سراغ دارید؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی کمتر از ۱۰۰ نفر ؟ چه تعدادی سالن عقد بگیری بصرفه تره اگر پنجاه تا اینا دعوتی داری

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

باغ شاید پیدا کنی با تعداد کم

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀

یه سری باغ های کوچیک اطراف تهران هست که شخصیه ولی برای عروسی درستش کردن سمت کردان یکی از فامیلامون عروسی گرفته بود کلا ۷۰نفر بودیم خیلی خوب بود

مَن با دیوانِگی عَجینَم...