2777
عنوان

تک فرزندی یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 56 پست

ببين مثلا اين موضوع به خيلي موارد بستگي داره 

مثلا مادر شاغل واقعا سختشه رسيدگي به دوتا 

يا مثلا خانواده با درامد كم همون يك بچه رو هم كامل نميتونه ساپورت كنه تو اين گروني

من باتوجه به اين كه كارمندم مجبورم يك فرزند داشته باشم اگر در جامعه خوبي بودم كه خيالم از اينده بچم راحت بود فرق داشت نظرم

بچه ها نمیخوام ناراحتتون کنم یکی از دوستامون که فقط میگفت تک فرزندی بچه 8 سالش تو مدرسه حین بازی کرد ...

تک فرزندی این مورد رو هم داره دیگه 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه تک فرزندی چه چن فرزندی بچه که همه کلاسا بزاری و بگی فلان بشه این بشه اون بشه این بچه هیچ کاره نمیشه باید استعداد رو نگا کرد علاقه همه چیز رو نباید براحتی بدون سختی جلوش گذاشت 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
بااین شرایط اقتصادتورمی همیشگی ایران بایدخونه وماشین بچه هاروتامین کرددیگه مثل قبل نیست که خودشون با ...

عزیزم مشکلات اقتصادی همه جا هست. بعضی از دولت ها حمایت های خوبی از بچه دار شدن میکنن . 

دولت هم شروع کرده. ولی بنظرم کمه. کافی نیست. 

اگه بیشتر حمایت کنه ، مردم حتما بچه دار میشن

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
من مجردم،دارم کارهام رو می کنم و نهایت تا اردیبهشت سال دیگه میرم از این کشور،اون جا رفتم اگه کیس خوب ...

لازم نبود این روی این عمل ،  اینقدر تاکید کنید 

چندتایی که با زندگی معمولی بزرگ میشن. حالا مثلا کلاسهای مختلف قراره در اینده چه گلی به سر تک فرزنده ...

من خودم هم خواهردارم هم برادرولی بعدازازدواج دیگه زیادمهم نیست به نظرم پیشرفت خود ادم مهمتره بیشتربه کارش میاد

بااین شرایط اقتصادتورمی همیشگی ایران بایدخونه وماشین بچه هاروتامین کرددیگه مثل قبل نیست که خودشون با ...

تامین کردن خیر. خودمونیم ولی تورم و جنگ و.. همیشه تو نه تنها ایران بلکه کل جهان بوده

موافقم که سعی کنیم براشون شرایطی فراهم کنیم که خوب درس بخونن و بتونن شغل مناسبی داشته باشن

ولی با لقمه آماده مخالفم. انسان با سختی به کمال میرسه. اگر قرار باشه نذاریم هیچ سختی نکشن که متوجه نمیشن

باید تلاش کنن..متوجه ارزش پول نمیشن.. متوجه ارزش وقت نمیشن.. 

مگه ما تا آخر عمر زنده ایم و میتونیم مایحتاجشون رو فراهم کنیم؟ یه زمانی می‌میریم و باید تا اون موقع بچه هامون رو آماده کنیم که خودشون بتونن گلیم خودشونو از آب بکشن بیرون