2777
عنوان

تک فرزندی یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 56 پست
بااین شرایط اقتصادتورمی همیشگی ایران بایدخونه وماشین بچه هاروتامین کرددیگه مثل قبل نیست که خودشون با ...

من که هیچ وجه زیر بار خونه و ماشین والدینم نرفتم تازه تک فرزندم هستم 

وقتی بی اعصابی چرا یه بچه دیگه بیاری؟

همون دیگه. دودلم بچه م تنها نمونه. وگرنه عذابمه بارداری و شیردهی و زایمان. شب بیداری. گریه و واکسن اووووووه 

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه ها نمیخوام ناراحتتون کنم یکی از دوستامون که فقط میگفت تک فرزندی بچه 8 سالش تو مدرسه حین بازی کرد ...

اتفاقاً منم یا همسایمون افتادم که بچه نمیدونم شاید۱۰سالش تودریاغرق شدبعداون مادره دیگه زندگی نکردهمش غصه آخرم مردشوهرشم که رفت چیکارکرد....بیشعوراعصابم خوردشد

هرآدمی یه آرزویی داره که....همیشه براش آرزو می مونه 😔
همون دیگه. دودلم بچه م تنها نمونه. وگرنه عذابمه بارداری و شیردهی و زایمان. شب بیداری. گریه و واکسن ا ...

من با روانشناس با تجربه صحبت کردم و گفت مراجعین زیادی داره که با وجود داشتن چندین خواهر و برادر همچنان بیان میکنن که تنها هستن و گفت مهم اینه بچه مهارت دوست یابی داشته باشه و اینکه مادر بلد باشه چطور تک فرزند را اصولی تربیت کنه

بااین شرایط اقتصادتورمی همیشگی ایران بایدخونه وماشین بچه هاروتامین کرددیگه مثل قبل نیست که خودشون با ...

موافقم

مخصوصا اگر پسر باشه حداقل امكاناتي كه براي آيندش بايد در نظر بگيريم اينه كه يه خونه داشته باشه

ادم کلا تو این دنیا غریبه حالا همخونم نداشته باشه که واویلااا ... یا بی فرزندی یا بیشنر از یکی  بنطر من . تک فرزندی فقط خودخواهی پدرو مادرو میرسونه که میخوان حسرت بچه به دلشون نمونه ولی سختی دومی هم نمیخوان تحمل کنن 

من خودم هم خواهردارم هم برادرولی بعدازازدواج دیگه زیادمهم نیست به نظرم پیشرفت خود ادم مهمتره بیشتربه ...

من الان که بچه دار شدم خیلی خواهر برادرام به دردم میخورن اتفاقا. بعدم که ازدواج کنن بچه هاشون باهم هم بازی میشن

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
چرا؟؟

توی فرهنگ و دین ما ناپسنده (اینجا هم پر از بچه ) 

بدون اون کلمه هم میشد ، مفهوم رو‌ رسوند 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم