2777
عنوان

تک فرزندی یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 56 پست

چندتایی که با زندگی معمولی بزرگ میشن.

حالا مثلا کلاسهای مختلف قراره در اینده چه گلی به سر تک فرزنده بزنه؟جای خالی خواهر برادرو براش پر کنه؟

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا خاله من سه فرزندیه همه بچه هاشو کلاس و اینو. اونور میفرسته 

من نمیدونم این آمار هارو شما از کجا میارید 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

من هر دو شو دیدم

یکی از همکلاسی هام که تک فرزنده

تیزهوشان میخونه

بهترین امکانات

کلاس خصوصی برای گیتار و... میره

ولی همیشه حسرت ی خواهر یا برادرو داره

همیشه میگه دلم نمیخواد بچه ام مث خودم تک فرزند باشه خیلی چیزا توی دلم مونده💔

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐
واقعا؟دوس دارم زندگیموپای پسرم بریزم تک فرزنده اذیت میشه یعنی درآینده؟شش سالشع

من خودم تک فرزندم پسرم هستم آدم دلش میپوسه همیشه دلم میخواست یکی بود شیطنت میکردیم   

به نظر چند فرزندی چون مجبورن باهم کنار بیان و نوع شاد زندگی کردن رو بهتر از تک فرزند ها یادت میگیرن ،آخر تک فرزندی افسردگیه 

من نتیجه فرزند کمترم، چقدر هر روز دلم می خواست یه خواهر داشتم

من عاشق کشورم و رهبر شهیدم هستم . خدایا محافظ رهبر عزیزتر از جانم امام مجتبی باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت و مدافعان و محافظان وطن واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

مهر و محبت رو نمیشه با کلاس های خصوصی به دست اورد.نیاز به یه هم خون هست.خود ما وقتی ناراحت میشیم خیلی کم میشه به دوست یا حتی همسرمون میگیم همیشه یه خواهر دلسوز و یه برادر حامی هست که تو دردامون شریک شن.تک فرزندی تهش رسیدن به بهترین سمت و موقعیته ولی اون رفیق و هم دلی که کنج دلمون جاش خالیه رو میشه پیدا کرد

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.