2777
2789

برادرم اینجوری گفت و چندوقت بعد دقیقا همینجوری فوت شد.

عزیزم شما اینکارو نکن

هر انرژی به کائنات بدی بهت برمی گرده

درسته که مرگ یه چیز اجتناب ناپذیره اما به چیزهای مثبت زندگیت فکر کن و از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر. مرگ خودش درست همون لحظه ای که مقرر شده اتفاق میفته

یکی از اشناها بعد از یه دورهمی گرم با خونوادش ، همون شب بدون سروصدا میمیره گفتن سکته مغزی کرد چقد ...

منم پسر عمم اینجور شد

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من همش استرس اینو دارم تو آب خفه بشم به سوختگی‌فکر نکردم تا به حال 

خدا نصیب کسی نکنه😞

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

چه فرقی داره هر جور باشه بالاخره میمیری 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

من قبلا ها همش میگفتم من قراره در راه علم بمیرم آخه تو عالم بچگی خوش خیال بودم 

عزیزممممم

من فراتر از عالم کودکی و تخیل بود تا هجده سالکی باهام بود ارزوی اینکه توی عملیات کشته بشم تیر بخوری و بمیری😂😂😂😂

واقعاً اتفاق بدی برای دنیا و تشکیلاتش می‌افته اگه همیشه اون‌هایی که دوستشون داریم، همون‌قدر دوستمون داشته باشن و اون‌هایی که می‌خوایم از زندگیمون خارج بشن، با پای خودشون برن؛ زمستون‌ها برف بباره و آدم‌هایی که می‌خوایم همیشه به یاد داشته باشنمون، هیچ‌وقت فراموشمون نکنن و پیام‌هایی با متنِ «فقط حس کردم باید باهات حرف بزنم» رو از همون‌هایی دریافت کنیم که یک‌دفعه توی ذهنمون ظاهر می‌شن؛ اون‌هایی که دل‌تنگشون شدیم، بی‌دلیل سر راهمون قرار بگیرن و هیچ‌کس احساسات و جملات اشتباه رو خرج موقعیت‌های نادرست نکنه و برعکس؛ آدم‌ها مثل مهره‌های شطرنجی که کاملاً حرفه‌ای بازی می‌شه، روی صفحه جلو برن، همیشه سر جایی که باید، قرار بگیرن و همه طبق چارچوب‌های انسانی که محدودشون نمی‌کنن، جلو برن و هیچ‌کس، هیچ‌وقت مجبور نشه که با فکرِ «کافی نبودن!》اشک های خشک شده روی گونه هایش،بخوابه تا فردا رو با لبخند بگذرونه؟سارام توی زبان کره ای یعنی انسان... طوریکه جونگکوک به تهیونگی هیونگی هیونگش نگاه میکنه، الهه عشق منه❤ ARMY
برادرم اینجوری گفت و چندوقت بعد دقیقا همینجوری فوت شد. عزیزم شما اینکارو نکن هر انرژی به کائنات بد ...

خواهر من می‌گفت من دوس دارم زیاد عمر کنم به مریضی هم فکر نمی‌کرد ولی مریض شد و مرد تو محله ما کائنات خوابن 

من دلم میخواد ی شب بخوابم و صبحو نبینم،بازم چشامو باز نکنم باز یاد بدبختیام بیفتم

خواهر من اینجوری فوت شد😔😔

خدا رحمتش کنه خوشبحالش،خدا بهت صبر بده عزیزم من برادرم فوت شد منم باهاش مردم